LIDIJA VUKIĆEVIĆ VAN SEBE OD BOLA ZBOG SINIŠE PAVIĆA! Glumicu šokirale tužne vesti!

Autor:

Zabava

16.08.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mnogo lepom sećanju, jedan kvalitetan čovek, raskošnog talenta. On je, čini mi se, po vokaciji bio pravnik.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ VAN SEBE OD BOLA ZBOG SINIŠE PAVIĆA! Glumicu šokirale tužne vesti!

Foto: ATA Images, youtube/printscreen/Festival drama i serija

Glumica Lidija Vukićević teško je podnela vest da je preminuo Siniša Pavić, pa se iznenadila kada joj je sve saopšteno preko telefona. 

- Jao, pa kada je preminuo? Ništa nisam znala. Baš mi je žao, nisam bila u kontaktu sa njim. Posle "Boljeg života" smo se samo jednom videli, ne znam ni kakvog je zdravlja bio - priča Lidija i otkriva nam u kakvom joj je sećanju ostao Pavić:

Foto: instagram.com/vukiceviclidija

Lidija Vukićević

 

- U mnogo lepom sećanju, jedan kvalitetan čovek, raskošnog talenta. On je, čini mi se, po vokaciji bio pravnik. Obeležio je srpsku kinematografiju "Boljim životom" i drugim serijama, ali je ova serija napravila bum i bila najgledanija u istoriji srpske kinematografije. Sa Sinišom sam radila i u BDP-u predstavu "Poltron" koju je on pisao, stvarno mi je ostao u lepoj uspomeni. Ta predstava je igrana čak 250 puta. I u pozorištu i na televiziji je pravio bum. On je bio pravi jedan gospodin i po stasu i po ponašanju - rekla je Lidija Vukićević za "Blic".

Foto: youtube.com/RTS

Siniša Pavić

Podsećamo, danas je u svom domu u Vlasotincu preminuo Siniša Pavić, čuveni scenarista koji je ostavio neizbrisiv trag u svetskoj kinematografiji. Pavić, autor kultnih serija "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba", preminuo je u 92. godini, ostavljajući iza sebe nezaboravno delo koje je obeležilo generacije.

Siniša Pavić je tokom svoje karijere ostvario izuzetan doprinos domaćoj televizijskoj produkciji, stvarajući serije koje su postale deo kolektivne memorije. Njegovo umeće pisanja scenarija doprinelo je stvaranju likova koji su postali simboli određenih vremena i društvenih promena.

Vladimir Pavić, sin preminulog scenariste, potvrdio je tužnu vest i zamolio javnost da poštuje privatnost porodice u ovom teškom trenutku:

- Mogu da vam potvrdim da je moj otac preminuo. Preminuo je u snu od starosti u 92. godini. Ne bih mogao nista više da vam kažem. Zamolio bih vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading