ALEN DELON BIO SA NAŠOM FOLKERKOM?! Procurila šok-fotografija: On mi je odskočna daska! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović je svojevremeno uhvaćena sa franucskim glumcem!

ALEN DELON BIO SA NAŠOM FOLKERKOM?! Procurila šok-fotografija: On mi je odskočna daska! (FOTO)

Foto: Profimedia

Alen Delon

Francuski glumac Alen Delon preminuo je u 89. godini posle duge i teške bolesti, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu filma. Rođen je 1935. godine, a njegova karijera obuhvata više od sedam decenija. Delon je bio poznat po svom šarmu i talentu, a mnoge dame nisu ostale ravnodušne na njegovu harizmu.

Republika

Foto: Tanjug Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Alen Delon je preminuo juče

Alen Delon je preminuo mirno u svom domu u Dučiju, okružen svojom decom i porodicom. Nakon dugogodišnje bolesti, njegova porodica je najavila da će sahrana biti održana na privatnoj ceremoniji, moleći javnost da poštuje njihovu privatnost u ovom teškom trenutku.

Jedna od zanimljivih činjenica iz života Alena Delona jeste njegova navodna privremena veza sa poznatom srpskom folkerkom Zlatom Petrović

Fotografija njih dvoje na naslovnoj strani "Sabora" izazvala je dosta pažnje javnosti. Zlata je tada izjavila da je Delon za nju bio samo odskočna daska ka ulasku u svet filma, ističući ambiciju da sledi primer drugih pevačica koje su se okušale u glumačkim vodama.

- Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja - izjavila je Zlata tada, a fotku možete videti u nastavku ovog teksta.

Alen Delon će ostati upamćen kao jedan od najvećih glumaca evropskog filma, čiji je uticaj dopro i do srpske javnosti. Njegovo nasleđe će živeti kroz brojna remek-dela sedme umetnosti koja je ostavio za sobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading