VELIKA LAŽ O JELENI KARLEUŠI! Otkrivena čitava MATRICA napada i POZADINA čitave drame!

Autor:

Zabava

19.08.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša ponovo na udaru koleginice.

VELIKA LAŽ O JELENI KARLEUŠI! Otkrivena čitava MATRICA napada i POZADINA čitave drame!

Foto: Ata images

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno se našla u epicentru skandala zbog romanse s Zoranom Marjanovićem. Ona je sada progovorla za domaće medije, te se dotakla i pevačice Jelene Karleuše

Poznato je da Karleuša ima žestok sukob s Indinom sestrom Editom Aradinović, pa je iskoristila ovu priliku i istakla da je Jelena muzički neaktivna. Mnogi smatraju da je Indi ovo namerno izjavila, budući da je poznato da Jelena nastupa skoro svako veče, te da se za njene nastupe uvek traži karta više, a nakon dva albuma "Alfa i Omega", posle diskografske pauze od 10 godina, pevačica se vratila u sam vrh estrade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

- Pa Prijovićka je isto ok, dobro peva, lepo peva, ali mi nema neku energiju sada ubedljivu, kao što bi to ne znam, ok dobro peva, lepo peva, ima odličan vokal, ali eto mene nije ubedila da je to sto posto. Znaš, mene moraš da ubediš - rekla je Indi, a potom prokomentarisala i ostale koleginice, među kojima se našla i Jelena Karleuša:

- Ona mi je odavno nešto muzički neatkivna, nema je, ona ovako jezički kao narator tu, trudi se, ali ok, trudi se... Znaš ko mi je još ok od ovih privatno, Nadica Ademov, nju volim kao vokal da čujem. Ona me, recimo, ubedi skroz do kraja u to što meni treba - rekla je Indi za Skandal, a onda je prokomentarisala Milicu Todorović i Sanju Vučić:

- Pa šta znam, stvarno sve koleginice na neki način gotivim, teško je mene zadovoljiti. Pitaj me još za nekog za kog ću da kažem ok, osim Tee Tairović. Sanja je top, može da prođe. Ona me već ubeđuje u neku magiju, eto, ona mi je stvarno top - govori pevačice, te ističe:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Indira Aradinović Indi u emisiji "Amidži šou"

 

- Rada je isto autentična, Rada ima neku svoju foru koju je prodala u narodu i to je prošlo. Meni je Rada, znaš, bliska nekako. Ne znam zašto, ali imam neki osećaj da je znam sto godina, kao da sam s njom ne znam... Ali isto ne slušam nju privatno, prosto nisam, ono, fan. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading