ANI NIKOLIĆ KOMPOZITOR IZBIO IZ DŽEPA 30.000 EVRA: Sam priznao da je to BEZOBRAZLUK, pa otkrio zbog čega je bio LJUT da je tako ODVALI!

Autor:

Zabava

20.08.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći hit u karijeri i nije tako skupo platila!

ANI NIKOLIĆ KOMPOZITOR IZBIO IZ DŽEPA 30.000 EVRA: Sam priznao da je to BEZOBRAZLUK, pa otkrio zbog čega je bio LJUT da je tako ODVALI!

Foto: printskrin instagram

Ana Nikolić

Pevači su spremni da ulože ogromne sume novca u nadi da će njihove pesme postati hitovi i proslaviti ih, a jedan od najupečatljivijih primera je pevačica Ana Nikolić.

Naime, ona je pre petnaestak godina, bez razmišljanja i dvoumljenja, izdvojila vrtoglavih 30.000 evra za numeru "Romale, romali", koja je i danas veliki hit.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić je sa hitom "Romale, Romali" napravila odličan posao

Već na prvo slušanje, bilo je jasno da će pesma "Romale, romali" postati vanvremenski hit, pa se ova odluka Ane Nikolić pokazala kao izuzetno isplativa, jer je pesma i dan danas omiljena među publikom.


Njen autor Zoran Kiki Lesendrić takođe je otkrio detalje saradnje sa Anom Nikolić i zašto je pesmu naplatio tako visokom cifrom.

- Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana – rekao je Kiki jednom prilikom za medije, a na pitanje da li je pesma vredela toliku sumu odogovorio je:

Republika

Foto: ST/V.Lukić, E-stock

Kiki Lesendrić tvrdi da je Ana Nikolić sa njegovom pesmom mnogo više zaradila nego on

- Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina Tucaković je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i Ani je donela novac.


Ova priča jasno pokazuje koliko je ulaganje u kvalitetnu muziku i produkciju ključno za postizanje dugoročnog uspeha na muzičkoj sceni. Ana Nikolić je svojom odlukom da uloži veliku sumu novca u pesmu "Romale, romali" pokazala da je spremna da preuzme rizik kako bi ostvarila svoje umetničke vizije i donela publici nezaboravne hitove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading