"OVA ŽENA JE MISTERIJA UNIVERZUMA!" Jelena Rozga danas SLAVI rođendan, nikad ne biste pogodili KOLIKO GODINA SADA IMA!

Autor:

Zabava

23.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica važi za jedan veliki fenomen na nađšim prostorima! Godine lete, a za nju kao da je vreme davno stalo!

"OVA ŽENA JE MISTERIJA UNIVERZUMA!" Jelena Rozga danas SLAVI rođendan, nikad ne biste pogodili KOLIKO GODINA SADA IMA!

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

Jelena Rozga danas slavi 47. rođendan. Pevačica je rođena je 23. avgusta 1977. godine u Splitu. Ljubav prema sceni Jelene Rozge počela je baletom, a od plesa je odustala 1996. godine, kada je na mestu pevačice Magazina zamenila Danijelu Martinović.

Foto: dailimotion/printscreen

 

Iste godine je otpevala svoj prvi veliki hit sa Magazinom "Suze biserne". Imala je samo 19 godina. Sa Magazinom je nastupala 10 godina. Bend je napustila 2006. godine, kada je započela samostalnu karijeru.

Ubrzo je postala jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica na ovim prostorima. Ovom prilikom podsetili smo se kako je pevačica izgledala pre 20 godina.

Ljudi ne prestaju da budu zadivljeni njenim mladalačkim izgledom

Pored njenog muzičkog talenta, mnoge ljude godinama oduševljava njen izgled, jer izgleda da uopšte ne stari. Početkom godine internetom se proširila šala o ovome, a nasmejala je i samu pevačicu.

Foto: Tanurovski Vangel

Rozga

- Jelena Rozga je misterija univerzuma. Kunem ti se kad sam imao 12-13 godina, imala je 35-40 i zgodna. Sada imam skoro 40, a onda još 35-40 i vruća - napisao je neko na drutvenoj mreži, a objava je postala viralna, a Rozga ga je podelila i na svom Instagram profilu.

Kaže da se nikada ne bi podvrgla kozmetičkim procedurama
Jelena je nedavno u intervjuu srpskim medijima rekla da se nikada nije podvrgavala estetskim zahvatima i da ne planira.

- Zbog mame nikad nisam. Rekla bi mi: 'Kćeri, šta si uradila sebi?' Kada sam počela da pevam u Magazinu 1996. godine, počela sam da se šminkam imala sam strašne alergije na očima i usnama... Poznati dermatolog iz Splita rekao je mojoj majci nakon što mi je prepisao lekove i masti: 'Prelepa je. ali bi bila lepša kada bi malo smanjila nos, povećala usne i operisala uši.' Ona mu je samo rekla: 'Doviđenja, gospodine' - rekla je Rozga ranije za Blic.rs.

Na svoj mladolik izgled osvrnula se i u razgovoru za In magazin

- Ja sam oduvijek pazila koliko i šta unosim u organizam. Moja porodica je dalmatinska i uvek sam kod kuće jela uglavnom ribu, što više povrća iz našeg sela, iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a poslednjih par godina, otkako imam velike probleme sa štitnom žlezdom, izbacila sam gluten i laktozu i svašta i što je najvažnije, ne pijem alkohol, nikad ga u životu
nisam pila
- rekla je Rozga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading