LUNA ĐOGANI GRCA U SUZAMA ZBOG ĆERKI! Potresan prizor rasplakao njene fanove, od Marka ni traga, ni glasa!

Autor:

Zabava

23.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srceparajući snimak uplakane Lune Đogani procurio u javnost.

LUNA ĐOGANI GRCA U SUZAMA ZBOG ĆERKI! Potresan prizor rasplakao njene fanove, od Marka ni traga, ni glasa!

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani

Ed Širan je 17. avgusta, u Beogradu na Ušću priredio nezaboravan koncert koji će beogradska publika dugo pamtiti.

Među brojnim obožavaocima, našla se i Luna Đogani, koja je uživala u hitovima velike muzičke zvezde zajedno sa dečkom svoje majke Anabele, Andrejem Atijasom i mlađom sestrom Blankicom, dok je Marko Miljković ovog puta izostao iz društva.

Atmosfera je bila fantastična, svi su pevali uglas, a Širan je dodatno oduševio kada se pojavio u majici sa natpisom "Beograd". Luna je uživala u svakom trenutku, a "You are the reason" (Ti si razlog) pesma ju je potpuno raznežila, jer ju je posvetila ćerkama, pa se rasplakala i objavila potresan snimak.

 

 

 

Podsetimo, Luna i Marko venčali su se 18. maja 2021. i od tada uživaju u porodičnom životu s ćerkama Miom i Lanom. Osim uspešne karijere na društvenim mrežama, par je pokazao da je moguće održati ozbiljnu vezu i brak nakon rijalitija, što je retkost u svetu rijaliti-zvezda.

Inače, Marko Miljković, poznata ličnost iz rijaliti sveta, našao se u centru pažnje nakon što je uhapšen zbog incidenta sa komšijama i napada na policajca. Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo optužni predlog protiv Miljkovića (41) zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju napao policijskog službenika i pokušao da napadne još jednog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading