OGNJEN AMIDŽIĆ OSTAO BEZ KOSE! Voditelj totalno promenio imidž, niko nije verovao da će se na OVO usuditi!

Autor:

Zabava

27.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić odlučio da promeni frizuru - reakcije fanova su urnebesne.

OGNJEN AMIDŽIĆ OSTAO BEZ KOSE! Voditelj totalno promenio imidž, niko nije verovao da će se na OVO usuditi!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić, poznat po svom duhovitom i nekonvencionalnom pristupu, ponovo je izazvao smeh među svojim pratiocima na Instagramu. Naime, nedavno je objavio fotografiju na kojoj je isprobao filter koji mu daje kratku, gotovo ćelavu, plavu kosu i minđušu na uhu. U svom prepoznatljivom stilu, napisao je: "Farbam se ovako", što je izazvalo lavinu komentara i smeha među fanovima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ognjen Amidžić

Inače, ime koje su Ognjen i Mina Naumović odabrali za svog sina - Perun, izazvalo je brojne reakcije javnosti. Mina je, vidno izrevoltirana nekim prozivkama i komentarima, nedavno odlučila da se obrati putem Instagram storija i odgovori na komentare na ovu temu. Njena poruka bila je jasna i direktna da je izbor imena za njeno dete isključivo njena odluka i da je ne zanima mišljenje drugih ljudi. Ova reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i pokrenula raspravu o pravu roditelja da slobodno biraju ime za svoju decu.

- Zabole me šta mislite o imenu koje sam izabrala za svoje dete. Generalno, zabole me šta mislite o bilo čemu. Mišljenje volim da čujem samo kada ga tražim. Održavajte ličnu higijenu i budite mi dobro - napisala je voditeljka nedavno.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

 

Nakon što je postala meta osuđujućih komentara na društvenim mrežama, Mina Naumović se obratila javno, ističući da su je uvrede sramota i da se stidi umesto onih koji ih upućuju. Osvrnula se na svoje poreklo i vaspitanje, ističući da potiče iz porodice sa jasnim sistemom vrednosti u kojoj materijalno nikada nije bilo presudno. Naglasila je da je od malih nogu radila kako bi zarađivala "džeparac", te da njena porodica i vaspitanje igraju ključnu ulogu u formiranju njenih vrednosti. Poručila je da je svesna da mnogi nisu imali takav početak, ali da je bitno pokušati izaći iz negativnosti, umesto uvlačenja drugih u "kanalizaciju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading