LUNA I MARKO HITNO NAPUSTILI SRBIJU: U jeku DRAME, napokon otkrivena njihova reakcija! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković se oglasila.

LUNA I MARKO HITNO NAPUSTILI SRBIJU: U jeku DRAME, napokon otkrivena njihova reakcija! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

Nekadašnji učesnici rijalitija "Zadruga" i bračni partneri Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su bili u centru pažnje javnosti zbog incidenta koji se dogodio. Miljković je bio uhapšen nakon sukoba sa komšijom i navodnog pokušaja napada na policajca, što je izazvalo spekulacije o mogućem razvodu ovog para. Međutim, sada su stvari drugačije - Marko i Luna su otputovali na odmor u Budvu, Crnu Goru, gde uživaju u porodičnim trenucima.


Nakon saznanja o optužnici, Luna je bila veoma uplašena i emotivna, te je molila Marka da ne ostavlja nju i decu. Izvor blizak paru je otkrio da je Luna bila u suzama i da je izrazila svoj strah od toga da joj suprug završi iza rešetaka. Međutim, kako su istakli, i Marko i Lunin otac su je uveravali da će učiniti sve kako bi Marko izbegao zatvorsku kaznu i ostao uz svoju porodicu.

Iako su nedavni događaji izazvali buru u medijima, Marko i Luna su odlučili da se povuku na odmor u Crnu Goru, tačnije u Budvu. Na društvenim mrežama su se oglasili fotografijama koje prikazuju njihovu opuštenu atmosferu i porodičnu sreću. Očigledno je da par uživa u svakom trenutku provedenom zajedno, daleko od svakodnevnih briga i stresa.

Podsetimo, kako je izvor blizak paru za Star rekao, Luna je molila Marka da ne ostavlja nju i decu:

Marko ne pokazuje bilo kakvu zabrinutost zbog haosa koji može da se desi, ali je Luna baš uplašena, ne može da zamisli da joj je muž u zatvoru. Kada su saznali za optužni predlog suda, Đoganijeva je počela da plače. Molila je Marka da ne ostavlja nju i decu. Marko, kao i njen tata, pokušali su da joj objasne da će učiniti sve da Marko ne ode u zatvor i da neće ostati sama.


Iako je prošlo turbulentno vreme za ovaj par, čini se da su sada fokusirani na pozitivne trenutke i podršku koju pružaju jedno drugom. Njihov odmor u Crnoj Gori može se shvatiti kao beg od stvarnosti i prilika za ponovno povezivanje. Nadamo se da će ova pauza doneti mir i stabilnost u njihov odnos, kao i da će zajedno prevazići izazove koji su ih zadesili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading