EKSKLUZIVNO OTKRILA DA LI STRAHUJE ZA ŽIVOT nakon planiranog napada! Senida pred veliki solistički koncert POSLALA JASNU PORUKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom leta mediji su brujali o tome da je Inasov otac, s kojim je i pevačica imala prilike da sarađuje, želeo da joj naudi. Naša ekipa koja je došla na pres-konferenciju povodom predstojećeg koncerta, ugledala je nekoliko policijskih patrola na licu mesta, stoga smo želeli da čujemo od same pevačice da li su navodi koji su procurili u medije istiniti.

EKSKLUZIVNO OTKRILA DA LI STRAHUJE ZA ŽIVOT nakon planiranog napada! Senida pred veliki solistički koncert POSLALA JASNU PORUKU! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Senida, čije je pravo ime Senida Hajdarpašić, danas će ostvariti jedan od svojih najvećih snova - njen prvi solistički koncert zakazan je za 30. avgust, uz podršku organizacije "Skymusic". Ova talentovana umetnica je postala poznata po svom upečatljivom scenskom nastupu, emotivnom glasu i jedinstvenom stilu. Njena karijera je doživela veliki uspon 2019. sa hitom "Slađana", koji je lansirao njen prepoznatljiv miks R&B-a, trepa i modernog zvuka među najuspešnije izvođače u regionu.

Senidah je stekla reputaciju kao inovativna umetnica sa energičnim nastupima, što je dodatno učvrstilo njen status u muzičkoj industriji. Od izlaska njenog prvog singla, koji je postao globalno popularan u 72 zemlje preko Spotify-a, Senidah je izgradila impresivnu karijeru, objavivši dva albuma i više od 20 singlova. Njene pesme kao što su "Mišići", "Replay" i "Behute" su postale hitovi među mlađim generacijama, a pevačica je sarađivala sa brojnim poznatim izvođačima iz zemlje i bivše Jugoslavije.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Senida

Dok fanovi sa nestrpljenjem očekuju njen veliki koncert, mi smo iskoristili priliku da porazgovaramo sa pevačicom o temi o kojoj se dosta pisalo, ali pevačica nikada nije javno govorila o tome.

Naime, Admir Arnautović Šmrk, otac repera Inasa i menadžer Jale i Bube, kao i još nekoliko pevača iz grupe kojoj je pripadala Senidah,  uhapšen je u septembru prošle godine u sklopu akcije "Bumerang" koja se odnosila na organizovani kriminal, pranje novca i druga krivična dela, a potom su otkriveni novi strašni detalji u vezi njegove kriminalne grupe, a vezani su za popularnu pevačicu Senidu Hajdarpašić.

Prema saznanjima bosanskih medija, Šmrk i članovi njegove bande planirali su da fizički napadnu pevačicu, uključujući moguće povrede kao što su prebijanje, ranjavanje ili čak bacanje kiseline u lice. Ovi planovi su razotkriveni putem "Sky" aplikacije, a čeka se podizanje optužnice. Prema izveštaju Tužilaštva BiH, MUP KS je sproveo akciju i otkrio šokantne detalje.

Republika

Foto: Republika

Patrola pred hotelom

Šmrk je kasnije pušten, što je dovelo do zabrinutosti među fanovima i posmatračima. Pitanje koje se prirodno postavlja pred veliki koncert je da li Senidah strahuje za svoj život, s obzirom da smo više vozila policije ugledali ispred hotela u kome je odsela.

- Ja zaista nemam pojma o čemu se pisalo. Ja živim svoj život onako kako znam, punim plućima, i volim život - rekla nam je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading