SIN NAŠE POZNATE PEVAČICE JE LEČENI ALKOHOLIČAR: Upao u KANDŽE poroka, iza njenih leđa KRAO šta je stigao! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama nisu pričali nakon što mu je otac umro!

SIN NAŠE POZNATE PEVAČICE JE LEČENI ALKOHOLIČAR: Upao u KANDŽE poroka, iza njenih leđa KRAO šta je stigao! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Alkoholizam

Snežana Đurišić, poznata pevačica narodne muzike, suočila se sa izazovima u odgajanju svog sina Marka Gvozdenovića, koji je bio predmet medijske pažnje zbog svojih problematičnih ponašanja i borbe sa porocima.

Naime, Marko je javno govorio o svojim porocima, priznajući da voli da popije i da beži iz realnosti. Istakao je da se lečio od alkohola u nekoliko navrata, ističući da je to bilo zbog brige o svom zdravlju. Njegova iskrenost o ličnim problemima privukla je pažnju javnosti, dok je Đurišićka uvek isticala da su Markove greške njegova odgovornost.

Nije istina, alkohol ima problem sa mnom. (smeh) Volim da popijem, to je istina, volim da bežim iz realnosti, ali mislim da to nema veze ni sa čim. Kad izađem u kafanu pijem, nisam sklon problemima kada popijem - rekao je Marko, pa dodao:

Republika

Foto: Facebook printscreen

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić

Jeste, lečio sam se od alkohola, u dva-tri navrata. Nije bila alarmantna situacija, nego je moje zdravlje bilo u pitanju. Volim da popijem, da izađem, volim sve što vole i ostali ljudi.

Snežana je bila Markova najveća podrška, pružajući mu materijalnu i emocionalnu podršku, iako su postojali periodi kada nisu razgovarali.

- Tako je, ona nema ništa sa tim, ali imala je, bila je uz mene kao majka. Mnogo puta mi je pomogla, materijalno, u svakom smislu. Snežana mi je najveća podrška u životu, posle oca, koji je 2013. godine preminuo, nastradao, ili kako već - kaže Gvozdenović, prenosi Telegraf, te otkriva da li ga je Snežana nekada izbacila iz kuće zbog poroka:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Snežana Đuršić lečila sina od alkoholizma

- Ne, nikada se to nije dogodilo. Bilo je momenata kad ne razgovaramo, kako nije. Kada je moj otac umro, ja sam tražio neka svoja prava, ona neka svoja, ali mislim da je toliko glupo pričati o tome, to je iza nas. Ništa, plivaj dalje, mnogo godina je prošlo. Ona je sada savršen drug, bila je majka, sad je drug, sve je okej. Hvala joj za sve.

U svojoj ispovesti, Marko je priznao da je u životu krao, ali je istakao da su to bile "sitne" krađe.

Da, ukrao sam, sad je pitanje šta. Je*i ga, čokoladne bananice... Ne znam, otkud znam, sitno nešto, to je bilo ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading