DESINGERICA ISPLJUVAO DEVOJKU NA NASTUPU, PA OTIŠAO KORAK DALJE! Novi skandal kontroverznog repera, ne zaustavlja se!

Autor:

Zabava

31.08.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica ponovio šokantan potez u Sloveniji, zbog kojeg su mu zabranili nastupe u Budvi.

DESINGERICA ISPLJUVAO DEVOJKU NA NASTUPU, PA OTIŠAO KORAK DALJE! Novi skandal kontroverznog repera, ne zaustavlja se!

Foto: Republika TV

Desingerica

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji pod imenom Desingerica, postao je glavna tema razgovora tokom ove letnje sezone zbog svojih ekstremnih nastupa koji su izazvali veliku polemiku i kontroverze. Neki klubovi su čak odlučili da zabrane njegove nastupe zbog kontroverznih poteza koje je izvodio na sceni.

Desingerica je postao poznat po izvođenju ekstremnih poteza tokom svojih nastupa, uključujući udaranje publike patikom po glavi i rendanje sira po njima, ali i pljuvanje u usta. Ovaj poslednji potez izazvao je veliko negodovanje kod publike i pokrenuo talas osuda i peticija za zabranu njegovih nastupa.

Njegovi nastupi su izazvali burne reakcije javnosti, a neki komentari su ocenjeni kao šokantni i neprihvatljivi. Mnogi su osudili Desingericu zbog pljuvanja devojke u usta, a neki su čak izrazili zabrinutost za mentalno stanje publike koja je prisustvovala njegovim nastupima.

Desingerica je postao izuzetno popularan u čitavom regionu, što se pokazalo kroz veliku posećenost njegovih nastupa u Hrvatskoj i Sloveniji. Ipak, zabrane nastupa u pojedinim mestima pokazuju da njegovi ekstremni potezi imaju ozbiljne posledice po njegovu karijeru.

Nedavni nastup u Sloveniji pokazao je da Desingerica ne namerava da promeni svoj stil izvođenja. Na tom nastupu, ponovio je kontroverzni potez pljuvanja u usta devojci, što je izazvalo oštre reakcije publike i dodatno produbilo polemike o njegovom ponašanju na sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading