MILAN MILOŠEVIĆ UNAKAZIO PEVAČICE, OVAKVE BOLJE DA SE NISU POJAVILE! Zbog komentara voditelja će doživeti TRANSFER BLAMA!

Autor:

Zabava

01.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević briljirao u ulozi modnog žirija.

MILAN MILOŠEVIĆ UNAKAZIO PEVAČICE, OVAKVE BOLJE DA SE NISU POJAVILE! Zbog komentara voditelja će doživeti TRANSFER BLAMA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Milan Milošević je u najnovijem izdanju emisije ''Premijera-vikend specijal'' preuzeo ulogu modnog stručnjaka i odlučio da oceni modna izdanja poznatih ličnosti na skali od jedan do pet. Evo kako je ocenio neka od poznatih lica:

Mia Borisavljević - ''Bolja riba od Ane Nikolić''

Milan je pohvalio izgled Mie Borisavljević, ocenivši je četvorkom i uporedio je sa Anom Nikolić. Očigledno je da je Milan zadovoljan Mijinim stajlingom, ocenivši je kao "bolju ribu od Ane Nikolić".

Rada Manojlović - ''Ribetina i po''

Rada Manojlović je očarala Milana svojim stajlingom, te je došla do maksimalne ocene - petice. Milan je bio oduševljen njenim izgledom, nazivajući je "ribetinom i po".

 

Barbara Bobak - ''Totalni promašaj''

Nažalost, Barbara Bobak nije prošla tako dobro u očima Milana. Voditelj je izrazio svoje nezadovoljstvo njenim stajlingom, ocenivši je kao "totalni promašaj" i istakao da smatra da preteruje u želji da bude drugačija od ostalih.

Zorana Mićanović i Mc Stojan - ''Puno volim Zoranu''
Kada je reč o poznatom paru, Milan je izrazio svoje simpatije prema Zorani Mićanović, opisujući je kao "prezgodnu" i ističući da je puno voli. Takođe je prokomentarisao i promenu u izgledu Mc Stojana, ističući da se seća kada nije imao zube, a sada je "prezgodan".

Milan je zaključio da je najlošija Barbara Bobak, dok je najbolju ocenu dao Radi Manojlović. Izgleda da je Milan imao dosta toga da kaže o stajlingu poznatih ličnosti, a njegove ocene svakako izazivaju pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading