MISTERIOZNA SMRT POZNATOG MUZIČARA LEDI KRV U ŽILAMA! Porodica van sebe od tuge, objavljena INFORMACIJA o sahrani!

Autor:

Zabava

02.09.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar je preminuo u 41. godini, a uzrok smrti još uvek nije poznat javnosti.

MISTERIOZNA SMRT POZNATOG MUZIČARA LEDI KRV U ŽILAMA! Porodica van sebe od tuge, objavljena INFORMACIJA o sahrani!

Foto: Pixabay

Sveća

Multidisciplinarni umetnik i muzičar iz Bosne i Hercegovine, Silvano Komazec, preminuo je u 41. godini, ostavivši iza sebe tugu i šok među svojim obožavaocima i kolegama. Rođen u Doboju, Silvano je ostavio veliki trag u muzičkoj industriji kao osnivač benda "Iguana" i kao član benda "Reanimacija podsvesti", gde je svirao bubnjeve, kao i frontmen grupe "Korak 2".

Pored muzičke karijere, Komazec je bio aktivan na društvenim mrežama, posebno na Tiktoku gde je delio šaljive snimke sa svojim pratiocima. Njegov duhoviti sadržaj privukao je skoro 90.000 ljudi, pokazujući da je bio omiljen među publikom širom regiona. Svakodnevno su pratili njegov sadržaj i komentarisali, a ova tragična vest je njegove fanove ostavila u šoku.

 

 

Vedrina duha uprkos bolesti je ono po čemu će se kolektiv RTV Doboj uvek sećati Silvana, koji je za vreme svog kratkog boravka na ovom svetu ostavio veliki trag.

Sahrana Silvana Komazeca će se održati u utorak, 3. septembra na groblju u Pribiniću, gde će se prijatelji, porodica i obožavaoci oprostiti od ovog talentovanog umetnika. Uzrok smrti još uvek nije poznat javnosti, ostavljajući mnoge u neizvesnosti zbog iznenadnog gubitka.

Njegova smrt ostavlja prazninu u muzičkoj industriji i među obožavaocima, a njegovo nasleđe će zauvek ostati živo kroz muziku i umetnost koju je stvorio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading