IVAN NAJSTRAŠNIJE ZAKLEO JELENU PRED SVIMA! Haos u Eliti posle obračuna bivših supružnika! Marinkovićeve reči LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

14.09.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsećamo, tokom prethodne večeri, Jelena Ilić fizički je napala bivšeg partnera Ivana Marinkovića, kada je skočila na njega s leđa i izgrebala ga po licu.

IVAN NAJSTRAŠNIJE ZAKLEO JELENU PRED SVIMA! Haos u Eliti posle obračuna bivših supružnika! Marinkovićeve reči LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Republika

Učesnici rijalitija Elita 8 Ivan Marinković i njegova bivša supruga Jelena Ilić žestoko su zaratili pred kamerama, te je došlo i do fizičkog koškanja, a sada je on izgovorio reči koje su mnoge šokirale. Naime, Ivan je počeo da proklinje Jelenu, te je pomenuo dan kada su se upoznali.

- Ne mogu da shvatim sa kime sam ja bio sve ovo vreme! Želim ti da se zauvek skloniš od mene, jer šansa za pomirenjem posle svega ovoga više nikad neće postojati! Bolje je da se skloniš, da ne bi bilo problema. Ovo je samo početak tvog kraja, kazna od strane produkcije za fizički napad je samo početak. Tek ću da počnem da te raskrinkavam, zato je bolje da se držiš dalje od mene - govorio je Marinković.

Foto: Printscreen/Pink TV

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

Podsećamo, tokom prethodne večeri, Jelena Ilić fizički je napala bivšeg partnera Ivana Marinkovića, kada je skočila na njega s leđa i izgrebala ga po licu. Nakon incidenta usledila je hitna reakcija pripadnika obezbeđenja, koji su ščepali učesnicu "Elite 8" i izveli je iz Bele kuće, a zatim i odluka Velikog šefa.

Foto: printscreen/instagram

Jelena Ilić i Ivan Marinković okršaj

 

Naime, iako je rijaliti format poznat po svojim dramatičnim obrtima, nasilje je nešto što je strogo zabranjeno i kažnjivo. Kako je Jelena prekršila jedno od osnovnih pravila boravka na imanju u Šimanovcima, produkcija je donela odluku da je drastično sankcioniše, i to u iznosu mesečnog honorara.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Ilić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading