NATAŠA BEKVALAC MORALA DA PREKINE NASTUP! Muk posle ovih reči pevačice nastao na koncertu! Evo šta je izustila!

Autor:

Zabava

16.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su pozdravili ovaj gest aplauzom!

NATAŠA BEKVALAC MORALA DA PREKINE NASTUP! Muk posle ovih reči pevačice nastao na koncertu! Evo šta je izustila!

Foto: Republika TV

Pevačica Nataša Bekvalac poslala je snažnu poruku svim ženama, kada je na jednom od svojih nastupa prekinula sa pevanjem da bi rekla šta joj je na umu. Naime, pevačica je ohrabrila sve žene da budu nezavisne i da same sebi plaćaju račune.

Foto: instagram

Nataša Bekvalac

 

Vlasnici diskoteka i klubova, uglavnom prevrću oči kada ja trebam da im gostujem, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih da poručim dragim mojim ženama - da rade, da budu vredne, da plaćaju svoja pića i svoje račune, da moji nastupi uvek budu puni žena, koje imaju svoju lovu, jer ja ću pevati uvek pesme samo za žene - poručila je pevačica u toku koncerta, a devojke iz publike bile su oduševljene njenom porukom.

 

 

"Teško je biti samohrani roditelj"

Nataša je više puta u medijima pričala o tome koliko joj je teško da decu odgaja u nekim trenucima sama. 

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac

 

- Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored - rekla je nedavno Nataša, pa je dodala: 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Bekvalac

 

Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima, ali vidim i njihove očeve. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading