SVE O RAZVODU ĆERKE JOVANA MEMEDOVIĆA OTKRIVENO: Maša se oglasila i priznala šta se dešava u porodičnom domu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.09.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Memedović ponovo na udaru komentara.

SVE O RAZVODU ĆERKE JOVANA MEMEDOVIĆA OTKRIVENO: Maša se oglasila i priznala šta se dešava u porodičnom domu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Maša Memedović sa dečkom

Maša Memedović, ćerka voditelja Jovana Memedovića je rekla sudbonosno "da" scenaristi i reditelju Bogosavu Apostoloviću. Maša je na svom Instagram profilu podelila snimke sa venčanja, a njeni pratioci su dobili priliku da vide kako je zablistala u beloj venčanici.

Međutim, na društvenoj mreži ,,X", stari Tviter pojavila se vest da je Maša Memedović obrisala fotografije sa suprugom Bogosavom, što je izazvalo lavinu komentara da se ona navodno razvela. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maša Memedović Instagram

Komentari na društveni mrežama su se usijali, nakon čega je post sa pomenute društvene mreže obrisan - a sada je otkriven razlog i zašto.

- "Da li je Maša obrisala sve slike sa mužem, šta to treba da znači?", "Maša Memedović ponovo uhvaćena kako dominira svojom lepotom", "Sve šta želim je da budem Maša Memedović, koja ima savršen život", "Prestanite da urnišete ljude lažnih informacijama, devojka je u srećnom braku" - bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Naime, poznate ličnosti su uglavnom na udaru ljutih korisnika društvenih mreža, koji vrlo često znaju da izazovu pometnju i iznesu zaključan bez nekih potkrepljenih osnova. Maša Memedović se definitivno nije razvela, jer je nedavno objavila snimak sa svojim suprugom Bogosavom, kako su se spremili za jedno privatno veselje, na kom su se pojavili zajedno, čime su jasno potvrdili da su i dalje u srećnom braku. 

Ćerka poznatog novinara i ekologa Jovana Memedovića, već je osvojila srca mnogih na društvenim mrežama. Njen modni stil odiše originalnošću, a njena sklonost ka kupovini u second-hand prodavnicama govori o njenoj štedljivosti i svestranosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading