"ZA DUŠKA NEMA ZIME, IMA PRELEPIH ŽENA!" Krenuli prvi problemi nakon razvoda Karleuše i Tošića, fudbaler ne zna kako da izađe na kraj sa ovim!

Autor:

Zabava

19.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je napravila totalnu pometnju svojom izjavom.

"ZA DUŠKA NEMA ZIME, IMA PRELEPIH ŽENA!" Krenuli prvi problemi nakon razvoda Karleuše i Tošića, fudbaler ne zna kako da izađe na kraj sa ovim!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša, koja je nedavno proslavila razvod od bivšeg fudbalera Duška Tošića nakon 17 godina braka, gostovala je u Jutarnjem programu, gde je iznela zanimljivu statističku tvrdnju. Prema njenim rečima, statistika pokazuje da žene nakon razvoda procvetaju, dok muškarci uglavnom propadaju. Ova izjava izazvala je pažnju javnosti i pokrenula raspravu o razlikama u načinu na koji se muškarci i žene nose sa razvodom.

Povodom Jeleninog gostovanja oglasio se poznati pevač Šako Polumenta sa lepim rečima o oboje. Izjavio je da Duško Tošić, i pored nedavnog razvoda, i dalje zrači muškim šarmom i da je bio prisutan na nekim od njegovih nastupa. Takođe, istakao je da Jelena Karleuša kao lepa žena sigurno će se snaći nakon razvoda. Ovo mišljenje je izazvalo interesovanje javnosti i pokrenulo raspravu o tome kako javne ličnosti komentarišu razvode svojih kolega.

Republika

Foto: ATA Images

Šako Polumenta

 

- Duško je frajer, nisam ga video u zadnje vreme. Mislim da je on dobar frajer, i dobro se oblači. Par puta je bio na mojim gostovanjima. Vidim da ima neki autoritet svoj, ima neke muške kodekse, što mi je jako drago. Volim ljude koji su i te kako popularni, nedostižni, ali svačiji - izjavio je Šako, pa pomenuo Jelenu:

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

 - Mislim da, Jelena Karleuša kao lepa žena će se snaći,  a Duško je i te kako lep muškarac, za njega nema zime, danas prelepih žena ima...

- Ja bih sada mogao da se oženim s nekom devojkom koja ima 20 godina, na kraju krajeva, što se tiče mog života, načina i izgleda. Neke unutrašnjosti svoje - izjavio je Šako ta Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading