GOCA LAZAREVIĆ OTKAZALA KONCERTE! Pevačica se hitno oglasila: "Vidimo se u nekom drugom filmu!" ŠOK-OBJAVOM uznemirila javnost!

Autor:

Zabava

19.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila da se dostojanstveno povuče.

GOCA LAZAREVIĆ OTKAZALA KONCERTE! Pevačica se hitno oglasila: "Vidimo se u nekom drugom filmu!" ŠOK-OBJAVOM uznemirila javnost!

Foto: printscreen/TV Happy

Folk pevačica Goca Lazarević, samo što je pustila u prodaju karte za najavljene koncerte u Nišu i Čačku, a već ih je otkazala. 

Naime, poznata folkerka je na društvenoj mreži Instagram objavila saopštenje o otkazivanju ova dva velika nastupa, navodno zbog sabotaže.

Od kada samo zakazali koncerte u Nišu i Čačku, počele su neprestane sabotaže i opstrukcije tog projekta zato što sam htela sama. Biram da se dostojanstveno povučem iz ove priče. Na ucene, podmetanja i sabotaže, ne pristajem - poručila je Goca i dodala.

- Hvala svima koji su kupili karte, učinili ste me najsrećnijom ženom na svetu. Novac će vam biti vraćen automatski na račin kojim te platili karte. Zauvek vaša Goca, vidimo se u nekom drugom filmu.

Međutim, ima i onih koji smatraju da je Goca zagrizla prevelik zalogaj, te su komentarisali, da uz dužno poštovanje prema velikom hitu kao što je "Vidovdan", ona nije pevačica koja ima kapacitet da napuni velike hale.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Printscreen/TV Happy

Goca Lazarević i Zorica Marković zaratile zbog rijalitija

Podsećanja radi, od njenog pojavljivanja na Tašmajdanu povodom proslave 100-godišnjice RTS, mnogi su pevačicu kritikovali i zbog izgleda, osuđujući je što se previše izbotoksirala.

Takođe, naišla je i na osudu zbog svog stava o rijaltiju, zbog čega ju je javno isprozivala i njena koleginica Zorica Marković, koja i pored uspešne pevačke karijere, godinama već učestvuje i u pomenutom zabavnom TV formatu.

O čemu pričaš ti? Pored "Vidovdana", koji je došao do vrha, nema kud dalje, da ja idem u rijaliti - zgranula se Lazarevićka na pitanje novinara, a Zorica je posle istakla da se Goca folira i da u rijaliti i ne može da uđe jer je niko nije ni zvao.

Na stranu Zorice Marković stala je i poznata etno pevačica Milica Dugalić, koja je nedavno postala učesnica "Elite 8", iako iza sebe ima bogatu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading