HITNO SE OGLASILA TEA TAIROVIĆ PRED KONCERT! Poslala svima važnu poruku, fanovi odmah napravili pometnju!

Autor:

Zabava

21.09.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea je nedavno istakla da je učešće u "Zvezdama Granda" značajno uticalo na tok njene karijere.

HITNO SE OGLASILA TEA TAIROVIĆ PRED KONCERT! Poslala svima važnu poruku, fanovi odmah napravili pometnju!

Foto: printscreen/RTV Pink

Mlada pevačica Tea Tairović privlači pažnju svojim prvim od dva zakazana koncerta u Beogradskoj Areni, koji je privukao publiku iz svih krajeva Evrope. Uoči spektakla, Tea se obratila fanovima putem Instagram naloga, obaveštavajući ih o protokolu koncerta. Kapije će biti otvorene od 19 sati, a koncert počinje u 21 sat. Očekuje se da će ovi koncerti biti ispunjeni iznenađenjima za publiku, s obzirom na veliko interesovanje koje je izazvala.

- Povodom večerašnjeg koncerta, kapija će biti otvorena od 19 sati, koncert počinje u 21 sat. Srećno nam – poručila je Tea putem Instagram naloga. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Tea Tairović

 

Tea je nedavno istakla da je učešće u "Zvezdama Granda" značajno uticalo na tok njene karijere. Izrazila je svoje pozitivno iskustvo kroz ovo takmičenje, ističući da je to bila prava škola za sve pevače koji su prošli kroz isto. Pored toga, Tea je naglasila da prava borba počinje tek nakon takmičenja, te da je to bila lekcija očekivanja i izazova u njenom životu.

- Svašta se dešavalo tokom koje karijere, ali sam naučila na šta treba i kada da reagujem, a kada ne. Kod mene je to sve bilo deo sazrevanja, tako da kad pogledam sa ove distance nije bilo grešakam, skoro nimalo - rekla je jednom prilikom pevačica. 

Foto: Instagram printsceen

Tea Tairović objava na Instagramu

 

Tea Tairović je spremna da zaseni Arenu svojim nastupom i obećava nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Ovi koncerti će sigurno biti još jedan korak napred u karijeri ove talentovane mlade pevačice.


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading