FILIP CAR U PROBLEMU! Odmah se oglasio na društvenim mrežama, pa objasnio šta se dešava (FOTO)

Autor:

Zabava

21.09.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog emotivnog preokreta, Filip Car se povukao iz javnosti kada je reč o ljubavnom životu.

FILIP CAR U PROBLEMU! Odmah se oglasio na društvenim mrežama, pa objasnio šta se dešava (FOTO)

Foto: Instagram.com

Filip Car, bivši učesnik Zadruge nedavno je ponovo raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom ima ćerku Leonu. Iako su raskidi i pomirenja bili redovna pojava u njihovom odnosu, ovaj put deluje da su definitivno okončali svoju vezu, s obzirom na Nikolićevinu objavu na Instagramu u kojoj je istakla svoju sreću u novoj ljubavi. Iako je Carova reakcija bila burna, brzo su obavestili javnost da će se truditi da budu u što boljim odnosima zbog deteta.

Nakon ovog emotivnog preokreta, Filip Car se povukao iz javnosti kada je reč o ljubavnom životu. Iz njegovih objava na društvenim mrežama može se zaključiti da mu žene trenutno nisu prioritet, te da se fokusirao na sebe i svoje treninge u kik-boksu. Poslednja objava na njegovom Instagram storiju otkriva da prolazi kroz težak period, ali istovremeno nagoveštava da očekuje velike i pozitivne promene.

 

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car

 

- Kažu da pre nego što vam se desi nešto veliko u životu, sve se raspadne - poručio je Car, a mnogi su ove reči shvatili kao da je njegov život trenutno u rasulu, te da i sam očekuje velike i lepe stvari.

Foto: Tamara Pavišić

Aleksandra Nikolić

 

Filip je podelio duboku misao na svom Instagram storiju, citirajući reči koje su mnogi protumačili kao nagoveštaj da se nada boljim vremenima. Nedavno se skoro ponovo polemisalo o tome da li ulazi u rijaliti Elita 8, ali je on to na kraju demantovao na iznenađenje mnogih. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading