Aleksandar Praizović za Ispovesti: Emir Kusturica je Cakanu častio sa 500 evra, ona ih je prosledila meni!

Autor:

Zabava

23.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu video ispovest možete pogledati na našem Jutjub kanalu Republika Tv

Nekadašnja Zvezda Granda, sada pevač House Blenda, Aleksandar Praizović ogolio je dušu u emsiji Ispovesti i otkrio da je u svet estrade ušao kao prateći vokal pevačice Dragice Radosavljević Cakane sa kojom je proveo godine radeći nastupe i slavlja, a onda doživeo da mu u ruke padnu veliki bakšiši. Naime Aleksandar je ispričao situaciju koja ga je zatekla

- Sa Dragicom sam radio na Mokroj gori, nastupali smo celi dan na Emirovom imanju. Sećam se da je bila u pitanju neka Cakanina pesma "Lep kao Bog" čini mi se, kada joj je Kusturica prišao i dao novčanicu od 500 evra. Ona se odmah okrenula prema meni i dala mi taj novac. Ja koji sam tad radio za neku dnevnicu nisam znao šta da radim sa tim parama - rekao je Praizović.

Ovaj nesuđeni fudbaler sa stažom u prosveti  je jedno vreme proveo u pozorištu radeći u klubu i odatle takođe nosi razna lepa poznanstva i iskustva, kao i druženje sa Vukom Kostićem, Nenadom Jezdićem sa kojim se znao da osvane uz flašu viskija. Takođe o iskustvu sa žirijem Zvezda Granda, takmičenju kojeg je bio učesnik, progovorio je o Mariji Šerifović, Jeleni Karleuši, ali i o novim zvezdama Tei Tairović kojoj je prognozirao i trajanje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading