PRIJA S DETETOM NA SVOJ ROĐENDAN OTIŠLA OD KUĆE: Filip se momentalno oglasio na društvenoj mreži i poručio joj samo OVO (FOTO+GALERIJA)

Autor:

Zabava

22.09.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović skromno proslavlja 29. rođendan.

PRIJA S DETETOM NA SVOJ ROĐENDAN OTIŠLA OD KUĆE: Filip se momentalno oglasio na društvenoj mreži i poručio joj samo OVO (FOTO+GALERIJA)

Foto: ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović proslavila je danas svoj 29. rođendan i to u domu bake i deke, u skoromnoj porodičnoj atmosferi. 

Naime, ona je prvo pozirala sa babom i dedom u njihovoj kuhinji, a u krilu joj je sedeo sin Aleksandar. Svima je privukla pažnju njena rođendanska torta, koja je bila sasvim obična.

Oblik torte je klasičan sa roze šlagom, a na vrhu su bile sveće u obliku broja 29, koliko Aleksandra i puni godina, a sve je ukrašeno krunom i zvezdom sa strane.

Prija je zatim pozirala i sa majkom Borkom, dok je u rukama držala balone, a iza njih su se mogli primetiti i baloni na zidu, dok se sa ocem Nedeljkom slikala u kadru sa drugom tortom.

Inače, mnogi su se zapitali zašto njenog supruga Filipa Živojinovića nema na ovimj porodičnim fotografijama, ali se on u isto vreme oglasio čestitkom u svojoj Instagram priči.

Naime, muž je Aleksnadri čestitao rođendan zajedničkom fotografijom sa jednog putovanja uz sledeću želju:

- Da još dugo hodamo zajdno! Srećan rođendan, mama - napisao je Filip ističući da im je uloga roditelja definitivno najznačajnija.

Republika

Foto: printskrin instagram

Filip Živojinović čestitao Priji rođenendan putem društvene mreže

S druge strane, Lepa Brena je Priji čestitala rođendan takođe javno i to ispod njenih fotografija sa bakom, dekom i roditeljima.

- Srećno, dušo moja - napisala je ispod Aleksandrine objave Brena. 

Najlepšu čestitku, putem društvene mreže, ipak joj je još jutros uputila njena majka.

- Iako si godinu dana starija, u mom ćeš srcu uvek ostati moja devojčica. Želim ti sve najbolje, srećan ti riođendan, mila moja - napisala je Borka na svom profilu, a čestitke su nastavile da se nižu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading