EMA RADUJKO UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM? Ovaj FRAJER se nije odvajao od nje, evo šta joj je radio na koncertu Tee Tairović! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.09.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko imala je specijalnog gosta pored sebe.

EMA RADUJKO UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM? Ovaj FRAJER se nije odvajao od nje, evo šta joj je radio na koncertu Tee Tairović! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Prošle noći pevačica Tea Tairović priredila je drugi koncert u Beogradskoj areni, a njene kolege su je podržavale iz VIP lože. Među njima se našla i mlada pevačica Ema Radujko, koju je portal Republika uhvatio sa misterioznim dečkom. 

Naime, dok se uvijala uz Teine hitove, Emi je prišao zgodni mladić, koji je čvrsto zagrlio, a nakon toga ju je pustio da uživa u spektaklu Tairovićeve. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Za sada još uvek nije poznato ko je mladić koji je proveo neko vreme sa Emom, ali se spekuliše da joj je samo drug. 

Mlada pevačica Ema Radujko nedavno je otkrila svoju borbu sa teškim stresom i kožnom bolešću pitriazis rozea.

- Prošle godine sam bila pod tolikim stresom da sam dobila tu kožnu bolest, pitriazis rozea se zove. Jedno osam meseci nisam mogla da izlečim to. To je bilo svuda po telu, pečati oko glave, oko kose, rekli su mi da može kosa da mi opadne. Imala sam po grudima, po stomaku, to je bilo crveno, peče, izgleda kao psorijaza, imaš po celom telu - otkrila je Ema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Ova iskrena ispovest ukazuje na to koliko je bila teška borba sa bolešću i koliko je uticala na njen fizički i emotivni doživljaj sebe.

Ema je istakla da je okidač za pojavu ove bolesti bilo teško period odrastanja, kao i emotivna osetljivost koja je karakteriše.

- Jako sam emotivna, teško podnosim razilaženje, rastanke... Previše sam shvatala stvari lično. Telo je htelo da izađe iz moje kože, koliko sam bila pod stresom -objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading