PRONAĐENO PISMO JODŽIRA, OVE REČI KIDAJU SRCE: Otkrivena velika TAJNA o njegovom životu! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Radulović Jodžir nije mogao da dođe sebi.

PRONAĐENO PISMO JODŽIRA, OVE REČI KIDAJU SRCE: Otkrivena velika TAJNA o njegovom životu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir

Poznati influenser Jovan Radulović na društvenim mrežama poznatiji kao Jodžir na Instagram profilu objavio je emotivnu fotografiju sa suprugom, koja je izazvala lavinu reakcija. 

Naime, Jodžir je hteo svojoj supruzi da čestita rođendan, te je objavio zajedničke fotografije, a zbog pisma koje joj je napisao, njegovi pratioci su bili oduševljeni. 

Foto: instagram.com/printscreen

Jovan Radulović Jodžir Instagram

 

- Meni trebaš ti da me Voliš, meni trebaš ti za ljubav. Zbog tebe sam uradio mnogo loših i dobrih stvari, zbog tebe živim, zbog tebe se budim, zbog tebe sam čovek, zbog tebe sam ja ja, zbog tebe sam postao otac, zbog tebe znam što je ljubav, zbog tebe znam šta želim u životu, zbog tebe sam srećna što sam živ - napisao je Jodžir na Instagram profilu uz fotografiju sa svojom suprugom.

Komentari su se nizali jedan za drugim, Jodžirovi pratioci su se pridružili čestitkama njegovoj lepšoj polovini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 

Jodžir je svoju odluku da se privremeno preseli u Beograd obrazložio time da ima nove projekte u glavnom gradu, ali je istakao da mu je porodica najvažnija na svetu. 

- Rastanak na pet minuta od njih, meni je velik. Ja sam sada prešao da živim u Beograd, oni žive u Podgorici. Zagrizao sam preveliki zalogaj, više njih. Nije nikakva tajna, o tome ću vas naknadno obavestiti. Takav je život trenutno. Da sam ja ovamo, oni tamo. Znam zašto radim, za njih - rekao je Jodžir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading