VESNA ZMIJANAC PIJE KRIŠOM?! Doktori rekli da ne sme da okusi piće, ona cuga na tezgama!

Autor:

Zabava

23.09.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesni je i ćerka Nikolija rekla da bi trebalo da povede računa o zdravlju.

VESNA ZMIJANAC PIJE KRIŠOM?! Doktori rekli da ne sme da okusi piće, ona cuga na tezgama!

Foto: printskrin/Jutjub

Pevačica Vesna Zmijanac imala je skoro redovne preglede kod lekara zbog toga što je imala operaciju ranije na srcu, a kako su joj doktori rekli da ne bi trebalo uopšte da konzumira alkohol, ona je to prekršila. Naime, Vesnu su prijatelji videli da poručuje piće na nastupima u kafanama, ali, naravno, ne preteruje. 

- Vesna zna da ne bi trebalo da pije, ali ona ne može bez toga da s društvon ne nazdravi kad dođu na njenu tezgu da se svi dobro provedu. Ona voli da poruči čašu pića, nazdravlja i s gostima, a zna dobro da ne bi trebalo da pije. Vesni je i ćerka Nikolija rekla da bi trebalo da povede računa da ne treba da pije krišom i da mora da sluša lekare, ali je ona samo rekla da nikad ne preteruje i ne ide dalje od jedne čašice - priča nam izvor. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

 

Podsetimo, folk pevačica Vesna Zmijanac ostala je u šoku kada je čula da se njena mlađa koleginica Kaja Ostojić četvrti put udala i to u crnoj venčanici.

Naime, Kaja je ovog puta sudbonosno "da" izgovorila Milošu Čujoviću, a Vesna je prokomentarisala to što su mladenci bili u crnom.

Foto: ATA Images, TikTok/nikolijaofficial

Vesna Zmijanac i Nikolija ćerka

 

Ne znam šta da mislim o crnoj venčanici. Za mene je to nešto novo i ne ide mi. I bela me je nervirala, ali dobro, ako je ona odlučila, to je okej. Ja to ne bih radila. Možda joj se sad posreći - poručila je Vesna, prenosi Blic.

Inače, ovo je Kaji četvrti brak, a prvi put se udala sa samo 19 godina, a sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem ima ćerku Nikolinu.

Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je u trećem, sa Džuniorom Džekom provela sedam godina.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Republika

Vesna Zmijanac i Kaja Ostojić

 

Kaja je jednom prilikom progovorila o svom prvom braku s obzirom na to da je i vrlo mlada postala majka.

Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - ispričala je jednom prilikom pevačica za domaće medije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading