Toni Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi: Slavim 35 godina karijere, rođendan i ljubav u Centru "Sava"

Autor:

Zabava

23.09.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni će se družiti sa beogradskom publikom u Centru "Sava" 20. novembra, a karte za ovaj koncert su već rasprodate, zbog čega je pevač zakazao još jedan datum, 21. novembar.

Toni Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi: Slavim 35 godina karijere, rođendan i ljubav u Centru "Sava"

Foto: Matea Smolćić Senčar

Toni Cetinski

Toni Cetinski dokazao je da je jedan od najboljih pop izvođača u regionu. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca na njegovim koncertima.

Toni će se družiti sa beogradskom publikom u Centru "Sava" 20. novembra, a karte za ovaj koncert su već rasprodate. Istaknuti umetnik zakazao je još koncert 21. novembra na istom mestu. Ovim povodom, Cetinski je odgovarao na pitanja medija, a najpre je odgovorio na kojoj sceni u Beogradu ima najbolju konekciju s publikom s obzirom na to da je nastupao u "Štark Areni", na Ušću, Tašmajdanu, Centru "Sava" i na brojnim trgovima:

- Prisnost koju imam sa publikom ne zavisi od veličine prostora i svaki koncert sa sobom nosi i odnosi nešto svoje. Privilegovan sam što imam takvu vernu i strastvenu publiku toliko godina.

Na pitanje šta priprema u Centru "Sava" i kakva ga sećanja vežu za ovu scenu kao i da li je nestrpljiv da je vidi u novom ruhu, Toni odgovara:

Republika

Foto: Matea Smolćić Senčar

Toni Cetinski

Jedva cekam da kročim na pozornicu novog Centra "Sava". To je oduvek posebno mesto i zasluzilo je svoju renovaciju.

S obzirom na to da su karte za prvi koncert planule i bez reklame, Cetinski objašnjava koliko ljubavi deli sa beogradakom publikom:

- Ta je ljubav čini mi se nesvakidasnja i puna obostranog uvažavanja i poštovanja. Mislim da ćemo još jednom poslati jaku poruku ljubavi i pomalo zaboravljenih ljudskih vrednosti. Trudićemo se da ponovo budemo na nivou na koji smo navikli. Emocija je nešto što je teško ovako objašnjavati. To se može samo doživeti.

Toni je za svoj rođendan i povodom 35 godina karijere održao koncert u "Areni Zagreb", a na pitanje da li se slavlje nastavlja u Beogradu u Centru "Sava", on odgovara:

- Upravo to. Slavimo ljubav i svaki nam je koncert sajam ljubavi.

Svi oni koji su na vreme kupili svoje ulaznice za pomenute koncerte imaće priliku da uživaju u posebnim večerima, ali i da uživo slave ljubav uz najveće Tonijeve hitove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading