VOJAŽ POTKAČIO BRESKVICU I ANJU BLA: Druži se sa Bakom Prasetom, a OVO misli o prijateljstvu njihovih BIVŠIH!

Autor:

Zabava

24.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi treper bez dlake na jeziku prokomentarisao ovaj odnos!

VOJAŽ POTKAČIO BRESKVICU I ANJU BLA: Druži se sa Bakom Prasetom, a OVO misli o prijateljstvu njihovih BIVŠIH!

Foto: Ata Images/printskrin

Nedavno je javnost iznenadila fotografija Anje Blagojević, poznatije kao Anja Bla, koja se uslikala sa mladom pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Fanovi su zbog njihovog druženja napravili pometnju i zbog toga što se njihovi bivši momci, Bogdan Ilić Baka Prase i Mihajlo Veruović Vojaž druže. Sada je mladi treper dao sud o ovoj situaciji.

Republika

Foto: Instagram.com

Breksvica i Anja Bla

- Drago mi je da smo Baka i ja mogli da napravimo neko novo poznanstvo i neke nove momente u njihovim životima, tako da ne znam šta da kažem. Verovatno se one gotive i pre toga, ne verujem da su one postale drugarice zato što smo Baka i ja postali prijatelji. Video sam to, nije moglo da me zaobiđe jer je baš popularno na mrežama. Neka ih neka se druže, kakve veze to ima sa nama. Baka i ja smo iz neke naše priče i uopšte nas ne interesuje ništa od toga - rekao je Vojaž, pa otkrio da li veruje da između muškaraca i žena može postojati pravo prijateljstvo:

- Verujem u muško-ženska prijateljstva i sve je pitanje samokontrole i kod muškaraca, ali i kod žena. Smatram da ako muškarac ne može devojku da gleda samo kao drugaricu, smatram da je bolestan. To je čovek koji treba da se leči, sve je stvar samokontrole i samopoštovanja. Nikad u životu nisam prevario i nikada to ne bih ni uradio - zaključio je Mihajlo Veruović u jednoj domaćoj emisiji.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Youtube.com/printscreen/Baka Prase

Vojaž i Baka Prase

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading