"REDITELJI SU ME OPISALI KAO BAHATU!" Maja Berović zablistala na premijeri svog prvog filma PA PROGOVORILA NA MOLDAVSKOM!

Autor: Ognjen Bogdanović/M. Đ

Zabava

24.09.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je u Sava Centru organizovana svečana premijera filma Megdan, u kome je Maja Berović imala veoma zapaženu ulogu. Ekipa portala Republika se nalazi na licu mesta.

"REDITELJI SU ME OPISALI KAO BAHATU!" Maja Berović zablistala na premijeri svog prvog filma PA PROGOVORILA NA MOLDAVSKOM!

Foto: ST/Tamara Plavšić

Maja Berović, naša poznata pevačica, nedavno je napravila značajan korak u svojoj karijeri. Naime, Maja je dobila svoju prvu ulogu na velikom platnu u ostvarenju pod nazivom "Megdan: Između vode i vatre". Ekskluzivno smo saznali da se planira i nastavak filma, Megdan 2.

Ovaj film je imao svoju svetsku premijeru na prestižnom festivalu Iskija global u Napulju, gde je izazvao veliku pažnju. Pored Maje, u filmu se pojavljuju i poznati glumci kao što su Vojin Ćetković, Viktor Savić i Nina Seničar, koji su dodatno doprineli bogatstvu ovog filmskog dela.

Producent i scenarista filma, Aleksa Balašević, sin poznatog kantautora Đorđa Balaševića, istakao je kako je Maja Berović izuzetno dobro odradila svoj zadatak. Reditelj Todor Čapkanov dodelio je Maji veliku ulogu koja je zahtevala da nauči rumunski jezik, što je predstavljalo značajan izazov. Ipak, ona je to uspela, a njena posvećenost i trud su se isplatili. Njena sposobnost da se prilagodi novoj ulozi nije prošla nezapaženo; najpoznatiji moldavski i rumunski glumci bili su oduševljeni njenim performansom, a pohvale su stigle i od domaćih kolega.

Maja je svojim nastupom dokazala da je rođena umetnica koja se lako snalazi u različitim umetničkim disciplinama. Njeno uspešno prelaženje iz sveta muzike u glumu nije samo impresioniralo gledaoce, već je i otvorilo vrata za nove mogućnosti.

- Zbog svega što je pokazala, pozvao bih je da igra u svakom sledećem filmu - rekao  je Aleksa, ukazujući na to koliko je njegov utisak o Maji pozitivan. 

Ekipa portala Republika je večeras na beogradskoj premijeri, gde smo dočekali pevačicu koja je blistala u krem haljini.

- Večeras me možete zvati i Evgenija. Kao što su me i sami reditelji opisali: bahata! Sve ono što nisam u životu, imala sam prilike da odglumim - rekla nam je Maja, a potom i progovorila na rumunskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading