"ZAVRŠILA SAM!" Šok-bomba Kaje Ostojić samo nekoliko dana nakon UDAJE, pevačica presekla!

Autor:

Zabava

25.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić je šokirala sve izjavom u emisiji "Amidži šou!"

"ZAVRŠILA SAM!" Šok-bomba Kaje Ostojić samo nekoliko dana nakon UDAJE, pevačica presekla!

Foto: Republika

Kaja Ostojić

Pevačica Katarina Ostojić, poznatija kao Kaja, udaje se četvrti put, a ovoga puta na vrlo poseban datum - na svoj 40. rođendan. Nakon što je pre nekoliko meseci otkrila da je verila sa Milošem Čujovićem, par je sada odlučio da zakorače u brak na vrlo značajan dan za Kaju.

Sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je priznala da je sa tim "završila", odnosno da je sada donela pravu odluku i da se neće više udavati, s obzirom da joj je ovo četvrti brak. 

- Čestitam ti, udade se po četvrti put - rekao je Ognjen.

 

- I ja sam završila, da, to je to. Nisam se opterećivala, vodim se time da sam donela bolju odluku u ovim zrelijim godinama - rekla je Kaja.

Podsetimo, pevačica Kaja je nedavno otkrila da sa svojim izabranikom započinje zajednički život, ističući kako je ona i Miloš "umetničke duše" te da su se njihovi putevi konačno spojili na pravi način. Ona je otkrila da se sele u kuću na Bežaniji gde će započeti novi život sa svojim mužem.

- Rođendane više ne slavim, pošto su preko 40, više ih ne slavim. Današnji dan je ipak nekako u znaku našeg venčanja i našeg poznantstva koje traje 16 godina. Današnji dan je numerološki broj 1, tako da kažu da je dobar za brak i zajednicu. Jako sam ponosna na dekoraciju i na sve, a goste će zabavljati DJ - otkrila nam je pevačica odmah nakon što je izgovorila Milošu sudbonosno "Da".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading