BOGDAN NAPUSTIO TRUDNU JOVANU! Srejović obelodanio kompletnu istinu, sve se dogodilo nakon svadbe!

Autor:

Zabava

26.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srejović se oglasio odmah nakon odlaska.

BOGDAN NAPUSTIO TRUDNU JOVANU! Srejović obelodanio kompletnu istinu, sve se dogodilo nakon svadbe!

Foto: republika.rs

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Bivši izabranik Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, i njegova izabranica Jovana Ljubisavljević, stupili su u brak u julu ove godine. Njihovo venčanje obuhvatalo je nekoliko ceremonija i proslava, koje su oduševile mnoge.

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević su prvo izgovorili sudbonosno "da" pred Bogom, a potom su organizovali i građansko venčanje, kao i tajno crkveno venčanje u manastiru Gračanica na Kosovu i Metohiji. Njihova ljubavna priča dobila je svoj srećan epilog kroz ove svečanosti, koje su okupile prijatelje, kolege i porodicu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

 

Međutim, Bogdan se oglasio putem društvene mreže Instagram fotografijama iz pravoslavnih svetinja. Naime, Bogdan Srejović obilazio je manastire na Kosovu i Metohiji, takođe jedan je od pokretača akcije za obnovu hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Goraždevcu, pored Peći. Ovaj duhovni put pokazuje njegovu posvećenost veri i tradiciji, što je izazvalo divljenje i podršku kod mnogih.

- Hilandar, blagoslov i poslušanje - napisao je Srejović, pa naveo sve manastire koje je posetio:

- Pantelejmon, Dohijar, Esfigmen. Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici Majci.

 

 

Podsetimo, njihovo svadbeno slavlje održano je u jednom prestoničkom elitnom restoranu, okupivši članove porodice, prijatelje i saradnike mladenaca. Trudna Jovana je zablistala u prelepoj princeza venčanici, ističući se otvorenim delom koji je naglasio njen dekolte, dok je Bogdan nosio elegantno crno odelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading