ONA JE RODILA KRALJICU ŠERA: Ovako izgleda majka Jovane Jeremić, a o ćerki baš i nema uvek reči hvale (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka pokazala roditelje na društvenoj mreži.

ONA JE RODILA KRALJICU ŠERA: Ovako izgleda majka Jovane Jeremić, a o ćerki baš i nema uvek reči hvale (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularna voditeljka jutarnjeg programa TV Pink, Jovana Jeremić često naglašava kako je u životu uspela zahvaljujući svom obrazovanju, ali i kućnom vaspitanju.

Ona je već govorila o odnosu sa majkom Olgom i ocem Miodragom, koji se menjao kroz godine, a i njena mama je jednom prilikom stala pred kamere i istakla šta misli o ćerki.

- Ponosna sam na Jovanu, ali malo mora da prikoči - rekla je tada majka voditeljke, pa otkrila kakve probleme je danas veoma popularna voditeljka pravila svojim roditeljima.

Kako njena majka kaže, voditeljka je od nje uvek dobija savete, ali je stalno radila po svom.

- Ja Jovani dajem 101 savet, ali nisam baš sigurna da li sluša - istakla je Olga za "Premijeru - vikend specijal", kada je prvi put i govorila o njoj za televiziju.

Jeremićeva je svoje roditelje pokazala na svom Instagram profilu uz sledeći opis:

- Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi, isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam 3. sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče.

 

 

Jovana je priznala da se sa svojom majkom baš uvek i ne slaže oko svega.

- Juče me je zvala mama. Juče joj je bio rođendan. Poručila mi je nešto što nikada nije dosad. Lepo. Iz duše. Mislim da se nebeske kapije otvaraju za baš velike stvari. Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka - pisala je ranije Jovana na društvenim mrežama, dok je jednom drugom prilikom navela:

- Moja majka, onda kad je ne nerviram i kad sam dobra - samo je dobro lažem! Toliko slične, a toliko različite. Borba večita, al' je volim. Čak i kada se ne slazemo. Na nju sam nasledila sposobnost, čast i da sam žena biznismen.

Jovana je i nedavno šokirala javnost kada je otkrila da je svoju mamu blokirala na društvenim mrežama, te da komuniciraju preko njenog dečka Dragana Stankovića.

- Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom... - naglasila je Jeremićeva.

Inače, Jovanina mama pojavila se na proslavi ćerkinog poslednjeg rođendana kada su okupljeni mogli da ih vide zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading