ANA IZVELA RALETA U NOĆNI PROVOD: Evo ko im je sve vreme držao sveću (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica proslavila 46. rođendan na nastupu mladog kolege.

ANA IZVELA RALETA U NOĆNI PROVOD: Evo ko im je sve vreme držao sveću (FOTO)

Foto: prinstkrin instagram

Poznata pevačica Ana Nikolić intrigira javnost detaljima iz privatnog života koje maltene svakodnevno deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Tako je nedavno objavila da se razišla sa svojim novim dečkom Goranom Ratkovićem Raletom, tom prilikom žaleći za saradnjom i prijateljstvom, koje je takođe, navodno, prekinuto njihovim raskidom. Na sve to, strogo je naglasila da se ona nijednom bivšem nikada nije vratila, pa tako isključila svaku mogućnost pomirenja koje je, uprkos takvim Aninim tvrdnjama, usledilo i pre nego što se očekivalo.

Republika

Foto: prinstkrin instagram

Ana Nikolić u noćnom klubu slavila rođendan s dečkom Raletom

Nakon burnog raskida, koji je šokirao sve, strasti su se, dakle, smirile i par ponovo uživaju u ljubavi! Ana je i svoj 46. rođendan proslavila u društvu svog voljenog partnera, i to na nastupu Uroša Živkovića u jednom klubu u prestonici. 

U centru pažnje nije bila samo slavljenica, već i Rale, koji nije skidao pogled sa pevačice. 

Slavljenica je, sudeći po snimcima, koje su iz kluba osvanule na društvenim mrežama, bila baš raspoložena, igrala je, pevala, snimala se i deo atmosfere podelila na svom nalogu na Instagramu.

Republika

Foto: prinstkrin instagram

Slavljenica Ana Nikolić uživala u rođendanskom provodu

Podsetimo, nakon drame koja se odigrala na Voždovcu kada Ana Raletu navodno pobacala sve stvari sa terase, o čemu  je brujala javnost, kada je pevačica i priznala javno da su raskiuli, te navela da više ne mogu biti ni prijatelji, sedam dana kasnije ipak se predomislila i odlučila da mu sve oprosti, napravi presedan i pomirili se s ovim bivšim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading