DRAGANA MIRKOVIĆ DOBILA SNAJKU! Marko uhvaćen sa BRUTALNOM PLAVUŠOM na delu, evo o kome se radi!

Autor:

Zabava

28.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić uhvaćen sa misterioznom devojkom.

DRAGANA MIRKOVIĆ DOBILA SNAJKU! Marko uhvaćen sa BRUTALNOM PLAVUŠOM na delu, evo o kome se radi!

Foto: instagram.com/printscreen

Sin poznate pevačice Dragane Mirković, Marko Bijelić, nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti objavom fotografije sa ručka na svom Instagram profilu. Na fotografiji se nalazi sa atraktivnom plavušom, a mnogi su odmah počeli da spekulišu da li je ona njegova nova devojka.

Usled ove objave, mnogi fanovi su odmah počeli da komentarišu i spekulišu o tome da li je ova misteriozna plavuša nova ljubav u životu Marka Bijelića. Međutim, Marko se do sada nije oglasio povodom ovih spekulacija, ostavljajući javnost u neizvesnosti.

Porodica Mirković već duže vreme intrigira javnost, a posebno interesovanje vlada za život Marka, koji je oduvek bio poznat kao vrlo privatna osoba. Ovaj događaj samo je dodatno podstakao medijsku pažnju ka njemu i njegovom privatnom životu.


Marko Bijelić je oduvek bio poznat po tome što se drži po strani od javnog eksponiranja i retko govori o svom privatnom životu. Ova objava na društvenim mrežama samo je dodatno podgrejala znatiželju javnosti, ali za sada ostaje samo mogućnost da je plavuša sa fotografije njegova nova devojka.

Dok se javnost i dalje bavi pretpostavkama o identitetu misteriozne plavuše, Marko Bijelić za sada nije dao nikakav komentar koji bi rasvetlio ovu situaciju. Ostaje nam da sačekamo eventualni njegov sledeći potez ili izjavu koja će otkriti istinu o ovoj zagonetki.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading