"OVO JE ZLOSTAVLJANJE LJUDI"! Ovakvu Mariju Šerifović nismo imali prilike da vidimo, javno izrazila SVOJE NEZADOVOLJSTVO!

Autor:

Zabava

28.09.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uletela u crveno, pa osula žestoku paljbu!

"OVO JE ZLOSTAVLJANJE LJUDI"! Ovakvu Mariju Šerifović nismo imali prilike da vidimo, javno izrazila SVOJE NEZADOVOLJSTVO!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Marija Šerifović

Na takmičenju "Zvezde Granda", takmičar Martin Osmanović Švaba je ostavio snažan utisak svojim izvođenjem pesama "Dođi da ostarimo zajedno" i "Jedna lasta ne čini proleće". Njegov nastup je izazvao podeljena mišljenja žirija, ali je na kraju uspeo da se izbori za direktan prolazak dalje.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Martin

Cecina podrška i Marijino drugačije mišljenje

Ceca je izrazila svoje oduševljenje, ističući da je Martin pokazao raznolikost u svom pevanju, ali je takođe primetila da postoji prostor za usavršavanje. S druge strane, Marija Šerifović je bila kritičnija, ističući da je Martinov izbor pesama bio neadekvatan i da bi trebalo da se fokusira na svoj originalni stil pevanja.

- Meni se dopalo. Ima tu svačega, prljavo pevaš, to mora da se ispravlja, ali okej je bolestan si. Ima materijala da se oblikuje i dotera, ali emotivno i toplo prijalo mi je ušima - rekla je Ceca, od koje je Marija imala drugačije mišljenje.

- Ovo je takav sklad nesklada. Ovo se ovako ne peva. Ovo je zlostavljanje ljudi koji su napisali ovo, čoveka koji je otpevao, i nas žirija. Uzmeš nešto drugo da pevaš. Zašto pokušavaš da otpevaš nešto više što Šaban nije? - oštra je bila Šerifovićeva.

- On ima jako prijatnu boju glasa i preizraženu dinamiku koju ne kontrolišeš. Tebi glas ne staje i pojavljuje se, kada to sabiješ videćeš kako ti stvarno pevaš. Kada budeš to rešio ta prijatna boja glasa će da dođe do izrađaja - objasnio je Mili sa kojim mišljenje nikako nije delila Snežana.

- Kao da si krenuo negde, a niti ne znaš gde ćeš. Bilo je rogobatno i ružno. Muzikalan si, nije lično, ali nisi mi pokazao - dodala je Đurišićka.

Nakon komentara žirija, Martin je imao priliku da odabere svog mentora, a odlučio se za Cecu Ražnatović, koja će mu pružiti podršku i smernice za dalje takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading