NAŠA PEVAČICA SE AUTOMOBILOM ZALETELA U ZID! Zbog raskida priredila JEZIVE scene tada, sve se otelo kontroli!

Autor:

Zabava

29.09.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve je bila spremna, kako je suprug ne bi ostavio.

NAŠA PEVAČICA SE AUTOMOBILOM ZALETELA U ZID! Zbog raskida priredila JEZIVE scene tada, sve se otelo kontroli!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, važi za jednu od najtraženijih pevačica na našim prostorima. Međutim, malo ko zna da je Stoja prvo ostvarila kao majka, rađajući sina već sa 17 godina. Nažalost, njen prvi suprug je preminuo, nakon čega je Stoja tvrdila da ju je porodica supruga izbacila iz kuće sa detetom.

Nakon tragičnog gubitka, Stoja se udala za arhitektu Igora Jovanovića, sa kojim je provela celu deceniju u braku. Iako je javnost dugo vremena bila nesvesna ove veze, Stoja je isticala da je ključ uspešnog braka razumevanje, ljubav i poštovanje. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Stoja Novaković

 

- Dugo opstajemo kao supružnici, jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom - rekla je Stoja pre nekoliko godina za svog izabranika.

Jednom prilikom je ispričala na šta je sve bila spremna da uradi samo da se pomiri sa svojim suprugom, kako je ne bi ostavio i razveo se od nje.

 - Zaletela sam se kolima pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se. Nisam se povredila, ipak sam tempirala kako ću to da uradim. Oštetila sam auto, ali nije mi žao. Znala sam da će sigurno doći da mi pomogne, a onda ga je čekala zamka - ostajanje kod mene - ispričala je pevačia pre nekoliko godina za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading