PRE RAZVODA POKUŠAO DA PECNE VODITELJKU, ONA MU ŽESTOKO ODBRUSILA! Jovana bez dlake na jeziku ovako tada komentarisala Kalinića, situaciju svi i danas pamte!

Autor:

Zabava

30.09.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bila situacija koja se pamti!

PRE RAZVODA POKUŠAO DA PECNE VODITELJKU, ONA MU ŽESTOKO ODBRUSILA! Jovana bez dlake na jeziku ovako tada komentarisala Kalinića, situaciju svi i danas pamte!

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić i MIlan Kalinić

Voditelj Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka, pišu domaći mediji, a sada su se mnogi usput prisetili toga kako je komentarisao Jovanu Jeremić, govoreći da mu je beskrajno simpatična. 

Međutim, tada je Jovana izjavila da Milan voli žene baš kao što je ona, a on je njenu izjavu prokomentarisao u jednoj emisiji.

Foto: ATAImages

Milana Kalinić

 

- Jovana Jeremić je izjavila da ti voliš žene i pališ se na žene kao što je ona - rekao je voditelj, a Milan Kalinić je, uz osmeh, odgovorio na to:

- Da, potpuno je u pravu Jovana Jeremić. Konačno da jedna žena shvati moj ukus i da ga tako javno iznese. Eto žene sad znate kakve žene treba da mi prilaze! 

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Milana Kalinić

 

Ubrzo nakon komentara Milana Kalinića oglasila se i Jovana Jeremić.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Jeremić

 

- Oduvek sam znala da dobro čitam između redova. I volela sam uvek plave muškarce, tako da… Kaliniću, nikad se ne zna. Dug je život. To što mu se dopadam, znači da Kalinić ima dobar ukus. On je meni beskrajno simpatičan - poručila je Jovana kroz smeh, a kako je bilo mnogo onih koji tvrde da je Kalinić bio neiskren, i da je popularnu voditeljku pokušao da ismeje, ona na te trikove nije padala, pa je sve nadalje nastavila da komentariše u šali, govoreći da su i jači od njega pokušavali da je ponize, ali da u tome nisu uspeli.

- Ne zanima me da li se Milan šalio kad je rekao da voli žene kao ja ili ne. Meni je bitno da nije ostao ravnodušan i to je jedino važno kad sam ja u pitanju - rekla je jednom prilikom Jeremićka kroz smeh. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading