BIO JE MILJENIK ŽENA, A SINOĆ GA NIKO NIJE PREPOZNAO: Ovako danas izgleda čovek koji je proslavio DENS MUZIKU devedesetih!

Autor:

Zabava

01.10.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliver je prvi izvođač koji je potpisao ugovor sa City Records-om!

Na velikoj sceni Teatra Odeon sinoć se održala svečana dodela nagrada koje su City Records, Pink radio i Pink Music uručili svojim izvođačima povodom 30 godina TV PINK i Pink Media Group. Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, organizovao je ovaj događaj kao znak uvažavanja svih eminentnih muzičara pop, dance i narodne muzike. Nagradu je primilo više od 30 izvođača, koji su otpevali po jedan svoj hit na bini Teatra Odeon. 

Veče su ulepšale zvezde devedesetih i dvehiljaditih, kao i velike zvezde pop i narodne muzike. Voditelji programa bila su popularna Pinkova lica - Ognjen Amidžić, Rada Radenović, Biljana Obradović, Dušica Jakovljević i Ana Radulović.

Na dodeli nagrada pojavio se i Oliver Stoiljković, čovek koji je bio miljenik žena i koji je obeželio našu dens scenu. Proslavio se devedesetih, izdao četiri studijska albuma, punio klubove a onda se iznenada povukao iz javnosti, a sinoć je malo ko mogao da ga prepozna. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/City Records

Oliver Stoiljković nekad

Oliver je, inače, prvi izvođač koji je potpisao ugovor sa City Records-om, a sinoć je dobio nagradu.

Pored njega, nastupali su i dobili nagrade Amadeus bend, Leksington bend, Tropiko bend, grupa Zana i Dado Glišić, zvezde narodne muzike Ivan Kurtić, Goga Sekulić, Željko Šašić, Sandra Afrika, Zorica Brunclik, Boban Rajović i Haris Džinović, drugi blok popizvođača Jellena, Romana Panić, Goran iz OK benda, Marina Visković, Ivana Jordan i Neda Ukraden. Potom su nagrađene zvezde devedesetih i dvehiljaditih – grupa Trik FX, Ivan Gavrilović, grupa Luna, Era Ojdanić i grupa Twins, Slađa Delibašić, Dača Duck i grupa Funky G. Na samom kraju, priznanje zanajprodavaniji Best Of album je dobio jedan od najvećih umetnika na ovim prostorima, Oliver Mandić,koji je izveo numeru „Odlazim, a volim te“, dok je publika u sali pevala sa njim. Najemotivniji deo večeri bila je posthumna dodela priznanja najvećem pesniku domaćeg rokenrola, čoveku koji je živeo i preživeo sve svoje stihove, najvećem koji više nije među nama – Bori Đorđeviću. Nagradu je primio menadžer„Riblje čorbe“ i Borin veliki prijatelj Bane Obradović, dok je pozadini išla pesma „Pogledaj dom svoj anđele“, sa koncerta „Riblje čorbe“ u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading