TUGA U DOMU TIPSAREVIĆA: Biljana objavila OPROŠTAJNO PISMO, oprostila se dirljivim rečima!

Autor:

Zabava

01.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Tipsarević objavila tužne vesti.

TUGA U DOMU TIPSAREVIĆA: Biljana objavila OPROŠTAJNO PISMO, oprostila se dirljivim rečima!

Foto: instagram.com/biljanatipsarevic

Biljana Tipsarević, supruga tenisera Janka Tipsarevića, nedavno je na svom Instagram profilu podelila dirljivu poruku posvećenu svojoj baki koja je nedavno preminula. Uz zajedničku fotografiju, Biljana je izrazila svoju tugu i zahvalnost prema voljenoj baki, ističući njenu neizmernu ljubav i podršku kroz sve životne trenutke. Ova emotivna objava dirnula je mnoge njene pratioce na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

Biljani Tipsarević

 


U svojoj poruci, Biljana je istakla koliko su njeni susreti sa bakom oblikovali njene vrednosti i stavove o ljubavi, porodici i snazi. Kroz reči zahvalnosti, Biljana je prepoznala važnost bakinog prisustva u svom životu, ističući da je baka bila njen svetionik i oslonac u teškim trenucima.

- Tvoje ruke su me naučile šta znači ljubav, nežnost i snaga. Tvoj osmeh je bio svetlost u mom životu, a tvoje priče su me vodile kroz detinjstvo i pokazivale put. Nema tih reči koje mogu opisati prazninu koja je ostala za tobom. Hvala ti što si uvek bila tu, što si me volela bezuslovno i što si u mom srcu zauvek sačuvala mesto ljubavi. Nedostajaćeš mi svakog dana, ali znam da si sada na nekom boljem mestu, gde nema bola, samo mir i večna svetlost.

Republika

Foto: Instagram.com

Biljani Tipsarević preminula baka

 

- Tvoja ljubav bila je svetionik u mom životu. Uvek si bila tu da me podigneš kad padnem, da me utešiš kad sam tužna i da mi pokažeš put kad sam izgubljena. Naučila si me da je porodica svetinja, da je ljubav najveća snaga i da se sve može prevazići kad smo zajedno. Nedostajaće mi tvoj smeh, tvoje priče, tvoje prisustvo koje je donosilo osećaj sigurnosti. Sećanje na tebe su moj najveći dar. U svakom smehu, u svakoj zvezdi na nebu, u svakoj tihoj noći - tražiću te i naći ću te, jer verujem da si sada negde gde nema bola, gde tvoja duša slobodno leti. Draga bako, hvala ti za sve lekcije, za svaki trenutak ispunjen ljubavlju i nežnošću... Znam da si tu, uz mene, da me čuvaš i dalje. Počivaj u miru, moja voljena bako. Volim te beskrajno, sada i zauvek, napisala je u opisu fotografije.

Uz osećaj tuge zbog gubitka, Biljana je istakla da će sećanje na baku zauvek biti njen najveći dar i inspiracija. Kroz svoje reči, ona je naglasila da će tražiti baku u svakom smehu, u svakoj zvezdi na nebu i u svakoj tihoj noći, verujući da je sada negde gde vlada mir i večna svetlost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading