SAŠA POPOVIĆ SE LEČI KOD KUĆE: Najviše veruje našim lekarima! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Zabava

02.10.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SAŠA POPOVIĆ SE LEČI KOD KUĆE: Najviše veruje našim lekarima! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Shutterstock, ATAImages

Srpski telegraf u izdanju za sredu, 2. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

TUĐMAN HTEO DA GAĐA BEOGRAD SA S-300 -JELJCIN MU PRODAO RAKETE PREKO GADAFIJA

Trgovac oružjem Zvonko Zubak na suđenju u Zagrebu izneo je tvrdnju da je za Hrvatsku u Rusiji kupio raketni sistem S-300 jer su Franjo Tuđman i načelnik generalštaba Janko Bobetko nameravali da gađaju Beograd.

Zubak već dve decenije pokušava da naplati od Hrvatske ovaj posao težak 200 miliona dolara i to s kamatama, pa se u Zagrebu procenjuje da bi odštetni zahtev mogao da mu donese i celu milijardu, ako sud prihvati njegovu tužbu. On je ispričao da je krajem osamdesetih godina prošlog veka bio suvlasnik kompanije za trgovinu oružjem "Winsley Finance Limited", koja je sarađivala s NATO, što mu je donelo kontakte u ovom biznisu.


RAZVOJNI PUT BIVŠEG ŠEFA CRNE GORE I DPS - MLADIĆEV JATAK
POSTAO SRBOMRZAC

Milo Đukanović, bivši predsednik Crne Gore i ekslider DPS, ponovo je demonstrirao mržnju prema svemu srpskom pošto je iz sveg glasa pevao "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" dok je u jednom noćnom klubu slavio pobedu DPS na nedeljnim lokalnim izborima u Podgorici.

Njegova opsesija Srbijom konstantna je tokom tri i po decenije, koliko je u politici, ali s perverznim zaokretom od 180 stepeni, kojim će ući u anale političkog beščašća.


MUKE BEZ KRAJA MIRKA MILENKOVIĆA - DOBIO BATINE, A PRAVDA KASNI

Slučaj Mirka Milenkovića (70) iz Ćuprije, koji tvrdi da je prijatelju pozajmio 317.510 evra, a onda doživeo da mu on dovede huligane koji su ga tukli da bi potpisao da dug ne postoji dobio je novi obrt.

Milenkovićev predmet za povraćaj duga je na sudu i ide svojim tokom, ali je on tužilaštvu u Jagodini podneo i krivičnu prijavu za iznudu, fizičko nasilje i pretnje još pre 11 meseci, a epiloga i dalje nema. Zato se obratio Vrhovnom tužilaštvu s predstavkom na rad Višeg tužilaštva u Jagodini. Predmet je na dalje postupanje prosleđen Apelacionom tužilaštvu u Kragujevcu (kao nadležnom). Iz ove institucije su naložili proveru rada postupajućeg tužioca u predmetu Olivere Jevremović, koju je sproveo glavni tužilac u Jagodini Miša Jovanović.


Popović se vratio u Srbiju - Nastavlja lečenje u prestonici

Saša Popović, kreativni direktor "Granda", nedavno je napustio u Srbiju i otišao u Pariz, kako bi nastavio svoje lečenje u jednoj od najboljih klinika u Evropi. Kako smo ekskluzivno saznali, Popović se vratio u Srbiju, a razlog je nastavak lečenja u prestonici.

- Saša je nedavno samoinicijativno napustio bolnicu u Srbiji i otišao u Pariz na dalje lečenje, kako bi potražio tretman na jednoj od najboljih klinika. Međutim, tamo se predomislio i odlučio da se ipak vrati u našu zemlju i ovde nastavi lečenje. Ipak više veruje našim lekarima - otkriva za Republiku izvor blizak Popoviću. Jedan od lekara koji je imao priliku da se sastane sa Sašom pre nekoliko nedelja nedavno je dao izjavu o njegovom trenutnom stanju. Prema njegovim rečima, situacija je stabilna i nije potrebno da se podiže panika.

DEVOJKA STRADALA U TEŠKOJ SAOBRAĆAJKI SAHRANJENA U KOZLIČIĆU -ODE NAM ANĐEO, POGIBE JOŠ JEDNO DETE

U selu Kozličić juče je sahranjena Jelena Stepanović (24), devojka koja je nastradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Brankovini. Veliki broj prijatelja i rodbine okupio se kako bi ispratio nesrećnu devojku poslednji put. Na groblju su se kroz tišinu prolamali jecaji, a u jednom trenutku začuo se tihi glas: "Pogibe još jedno dete."
U tužnoj koloni neko je prozborio: "Ode nam anđeo, bože zašto uzimaš najbolje..."
Jelenini roditelji i brat, skrhani bolom, nisu mogli da zaustave suze. Jelena je sahranjena u belom kovčegu u prisustvu tri sveštenika.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana za sredu 2. oktobar 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading