VODITELJKA SUMNJA DA JE PARTNER VARAO! Evo kako se tada ponela, mnogi iznenađenji time što nije pravila dramu!

Autor:

Zabava

02.10.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad iskrenije o bivšim partnerima!

VODITELJKA SUMNJA DA JE PARTNER VARAO! Evo kako se tada ponela, mnogi iznenađenji time što nije pravila dramu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U emisiji "Amidži šou", voditeljka Pink televizije Bojana Lazić je bila iskrena kada je odgovarala na pitanja o svom bivšem suprugu. Na pitanje da li misli da ju je Žarko varao, rekla je da verovatno jeste, ali istakla da to nije nešto što je uhvatila. Ipak, naglasila je da nema poverenja u muškarce uopšte.


- Verovatno! Šalim se... Ognjen nas je čak i upoznao. Da li me je varao? Da sam ga uhvatila, ne, ali mislim da da. Ja ne verujem ništa muškarcima - iskrena je bila lepa voditeljka.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bojana Lazić

 

Bivši bračni par ostao je u dobrim odnosima nakon razvoda, a Žarko se čak jednom prilikom uključio u Bojaninu emisiju.

- Ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom - ispričao je Žarko nedavno, čime je postideo svoju bivšu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bojana Lazić

 

Bojana se sa 22 godine ostvarila kao majka, a za “Blic” je otkrila sa čime se sve suočavala kao mlada mama, kao i to koliku podršku danas ima od bivšeg partnera Žarka Lazića.

- Preposvećena sam majka, to mi sve potiče iz kuće, jer je i moja majka takva i prema meni i mom bratu. Imamo jako lep odnos, lepo funkcionišemo bez obzira na to što je dečak. Matu sam dobila sa 22 godine. Stvarno u tom momentu nisam mogla da budem spremna za majčinstvo, ali rasli smo zajedno. Imamo lepe finansije koje mogu da nam obezbede neko lepo putovanje, da budemo bezbrižni. On je dobar dečko, prošle godine smo prošli strašna zaljubljivanja, tada sam shvatila da je strašno emotivan, na mene.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading