BORA NIJE STIGAO DA ZAOKRUŽI OVU PRIČU: Ceo život su računali na njega, ŽARKO JE ŽELEO da bude deo njihovog JUBILEJA!

Autor:

Zabava

03.10.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji sa muzičke scene mu spremaju posvetu!

BORA NIJE STIGAO DA ZAOKRUŽI OVU PRIČU: Ceo život su računali na njega, ŽARKO JE ŽELEO da bude deo njihovog JUBILEJA!

Foto: RTS Mira Adanja Polak Ekskluzivno - Zvanični kanal

Grupa Legende najavila je svoj 60. jubilarni koncert u Sava centru 17. novembra, a ovaj poseban događaj članovi čuvenog muzičkog ansambla rešili su da posvete nedavno preminulom Bori Đorđeviću.

Frontmen grupe Zoran Dašić Daša, emotivno je govorio o značaju uticaja legende domaće rok scene na sve njih, podsetivši da je Bora bio prisutan na njihovom prvom koncertu u Centru "Sava", te da su planirali da se Đorđević pojavi i na ovom koncertu kako bi "priča bila zaokružena".

Republika

Foto: Skymusic

Grupa Legende 17. novembra u Sava centru

Međutim, Borin iznenadni odlazak je poremetio sve njihove planove.


Podsetimo, Legende su grupa koja traje gotovo četiri decenije zahvaljujući doslednosti u kvalitetu i predanom radu.

I pored promena u sastavu, njihova muzika traje i ostaje simbol pravih vrednosti. Novi pevač, Nikola Zekić, koji je u bendu od 2019. godine, dosledno je zamenio prethodnog pevača, a kako ističu članovi grupe, i publika ga je odlično prihvatila. Za Zekića će ovo biti prvi nastup u Sava centru, i kako i sam kaže, ne oseća tremu.

Koncert 17. novembra biće jedinstvena prilika da publika uživa u emotivnom putovanju kroz muziku, uz posebnu posvetu Bori Đorđeviću i sve ono što je on predstavljao za domaću muzičku scenu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zoran Dašić Daša negovao je veliko prijateljstvo sa Borom Đorđevićem

Legende su takođe najavile izlazak monografije, koja će obuhvatiti blizu četiri decenije uspeha na muzičkoj pozornici i nezaboravnih trenutaka u istoriji benda.

Posebno su istakli koliko su ponosni na titulu "čuvara tradicije", koju su stekli svojim dugogodišnjim radom i posvećenošću očuvanju autentične muzičke baštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading