SRPSKA VODITELJKA DOŽIVELA NAPAD U JUTARNJEM PROGRAMU! Drama UŽIVO u emisiji, krenula da BEŽI pred kamerama (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera uhvatila njenu reakciju!

SRPSKA VODITELJKA DOŽIVELA NAPAD U JUTARNJEM PROGRAMU! Drama UŽIVO u emisiji, krenula da BEŽI pred kamerama (FOTO)

Foto: printscreen/PRVA

Voditeljka Marijana Tabaković suočila se u jutarnjem programu sa nečim što nije očekivala tokom razgovora o najezdi zmija i načinima kako prevazići strah od njih. U emisiji su gostovali stručnjaci, među kojima i menadžer beogradskog javnog akvarijuma i tropikarijuma, Branislav, koji je odlučio da uživo demonstrira blizak susret sa zmijom.

Na veliko iznenađenje Marijane, Branislav je u studio doneo zmiju, ali je nije držao iza stakla, već u rukama, što je potpuno šokiralo voditeljku. Iako joj je dodeljen zadatak da ostane smirena i ne beži od zmije, Marijana je bila vidno uznemirena dok se udaljavala od životinje, priznajući da oseća strah.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Marijana Tabaković, voditeljka

Psihološkinja, koja je takođe gostovala, pokušavala je da joj pomogne da prevaziđe strah, dajući joj savete kako da ostane mirna. Međutim, situacija je postala emotivna za voditeljku koja je bila vidno uzrujana.

- Suze mi kreću zato što držite u ruci to što držite - izustila je Marijana uživo u programu.

Ova neočekivana situacija izazvala je brojne reakcije gledalaca, a mnogi su pohvalili voditeljku zbog hrabrosti što je nastavila emisiju uprkos strahu koji je osećala.

Republika

Foto: printscreen/PRVA

Marijana Tabaković, voditeljka

Podsećanja radi, Marijana Tabaković, voditeljka Jutarnjeg programa "Jutro" na Prvoj prešla je na TV Una, saznala je Republika. Kako nam je tada otkrio izvor koji je blizak šarmantnoj voditeljki, ona je i ranije dobijala ponudu od ove televizije, ali ju je odbila, međutim, nakon izvesnog vremena odlučila je da napravi transfer i napusti poziciju koja ju je proslavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading