OTKRIVENI NOVI DETALJI MAKLJAŽE REPERA DESINGERICE! Premlaćeni muškarac završio u POLICIJI, evo šta se desilo!

Autor:

Zabava

02.10.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni organi istražuju slučaj!

OTKRIVENI NOVI DETALJI MAKLJAŽE REPERA DESINGERICE! Premlaćeni muškarac završio u POLICIJI, evo šta se desilo!

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@dragomirdespic_design

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, danas, 2. oktobra, u popodnevnim časovima učestvovao je u tuči sa nekoliko osoba. Na snimku incidenta koji je isplivao u javnost, vidi se stariji čovek, identifikovan kao D. R. koji je, prema njegovim rečima, napadnut od strane repera. 

On je nakon incidenta saslušan, a u izjavi za policiju je ispričao da je kosio travu ispred svog dvorišta kada je Desingerica projurio automobilom. Nakon što se D. R. pobunio zbog brzine, reper je navodno stao, izašao iz automobila i počeo da mu preti, nakon čega je fizički nasrnuo na njega. Ubrzo su priskočili komšija i sin D. R., na koje je reper takođe nasrnuo. Policija je pozvana nakon ovog incidenta, a situacija se dalje istražuje, navodi Telegraf.

Republika

Foto: ST/Tamara Plavšić

Desingerica se potukao sa starijim čovekom nasred ulice

Podsećanja radi, ovim povodom Desingeica se oglasio i istakao da je navodno napadnut dok je prolazio automobilom pored trotoara. Međutim, situacija se dodatno zaoštrila kada je stariji čovek udario njegovu ženu, što je navelo repera da reaguje i brani svoju porodicu. s obzirom na to da se njihova ćerkica takođe nalazila u vozilu.

Naslov treba da bude: "Napali su Desingericu, koji je branio ženu!" Udarili su Nevenu i raskrvarili joj usnu. Gledao sam da "nabodem" sina, starijeg čoveka nisam pipnuo. Visok je i može da se bije sa mnom. Kada mu je sin pobegao ni tada ga nisam udario. Posle su došle komšije. Ja sam tu napadnut, prvi sam guran i udaran - priča Desingerica, prenosi Informer, pa dodaje:

Republika

Foto: ATAImages

U tuči povređena Nevena, Desingericina supruga

Kada sam naišao kolima, gurnuli su mi kolica pred auto, dok mi dete spava pozadi. Prišao mi je čovek i kaže: "Šta je pi*ko drogirana?!". Ja uzmem i pomerim ga. Kažem: "Druže, ne možeš da se biješ sa mnom, stariji si!". Kada je stariji čovek udario moju ženu, onda sam uleteo ja! Mogao sam da izginem sa detetom u kolima. Debili ljubomorni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading