VAŽE ZA NAJSKLADNIJI PAR NA ESTRADI, A SADA ŠOKIRALI PRIZNANJEM: Sramota nas je da OBJAVIMO RAZVOD! Godinama su u braku (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Kovač i Saša Kapor izazvali opšti haos izjavom na svadbi Aleksandre Bursać!

Pevački par Nikolina Kovač i Saša Kapor, poznati po svom skladnom braku, izazvali su šok i zabunu kada je Kapor izjavio da je njihov razvod tema koju bi radije izbegli. Međutim, ubrzo je otkriveno da je u pitanju bila šala, kojom su nasmejali mnoge.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolina Kovač i Saša Kapor na svadbi Aleksandre Bursać

Tokom godina, ovaj par nije bio predmet skandala, što je retkost u svetu poznatih. Saša Kapor ističe da ne postoji tajna za srećan brak, već da su istrajnost, strpljenje i ljubav ključni faktori. Takođe, naglašava da je tolerancija takođe od velike važnosti.

Nikolinu i mene je sramota da objavimo razvod! - istakao je pevač za Republiku, nakon čega je otkrio da je u pitanju šala, te se nadovetao na "tajni recept" za srećan brak:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolina Kovač i Saša Kapor su već godinama u braku

- Nema recepta. Samo istrajnost i strpljenje. Glupo je da ljudi daju savete, pre svega je bitno da se ulazi u brak iz ljubavi, a tolerancija je takođe bitna.

Podsećanja radi, Nikolina i Saša Kapor su se venčali 2013. godine, ali su svoju ljubavnu priču održavali u tajnosti. Otkrili su da je njihov odnos bio suočen s krizom, čak su razmišljali i o razvodu, ali su uspeli da prevaziđu te teškoće. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Mi se uvek pojavljujemo zajedno, bolje se razumemo, ta je prednost. Meni je muka više od priče o razvodu. Nedavno je izašao ponovo taj isti članak, to je vest koja se ponavlja deset godina. Ne daj Bože da se to desi, mi ćemo to reći javno, transparentno, jer smo javne ličnosti. Oni koji su javne ličnosti imaju tu vrstu obaveze. Imam utisak da nema ništa zanimljivo kod mene pa me samo o tome pitaju.  Imali smo manje lepe trenutke, ali to u svakom odnosu postoje, nigde nije idelano, svuda postoje manje lepi trenuci. Ja sam rekla kad su me pitali, ali verovatno zbog toga što sam pričala da smo imali neku vrstu krize, sad me to stalno pitaju - istakla je Nikolina jednom prilikom u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading