SAŠA POPOVIĆ USNIMLJEN ISPRED GRANDA! Nakon novih SAZNANJA, svi čekaju da se VRATI u takmičenje! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

03.10.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreativni direktor posetio snimanje nove emisije!

SAŠA POPOVIĆ USNIMLJEN ISPRED GRANDA! Nakon novih SAZNANJA, svi čekaju da se VRATI u takmičenje! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović, kreativni direktor "Granda", nije se pojavio na snimanjima nove sezone takmičenja "Zvezde Granda", zbog toga što mu se stanje pogoršalo. Popović se nedavno vratio iz Pariza, gde je boravio na jednoj od najpoznatijih klinika u Evropi, o čemu je Republika prva pisala.

On se oseća bolje i oporavlja kod kuće, a ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je Popovića nakon izlaska iz bolnice, a u jednom trenutku posetio i studio na Košutnjaku, u kom se snima gorepomenuto muzičko takmičenje, a kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji u nastavku ovog teksta.

Inače, pevač Milan Mitrović, jedan od voditelja projekta "Zvezde Granda", pojavio se na venčanju svoje koleginice, pevačice Aleksandre Bursać, koja je juče izgovorila sudbonosno "da" deset godina mlađem partneru Stevanu Sekuliću. Mitrović je stao ispred kamere portala Republika i pre ulaska na proslavu progovorio o aktuelnostima, te se dotakao i "Grandovog" kreativnog direktora, Saše Popovića, o čijem zdravstvenom stanju se već danima spekuliše.

- Do sada smo snimili dve emisije, takmičari su super. Mislim da će sezona iz emisije u emisiju biti zaista zabavna i da će žiri imati razna oružja za naše kandidate - rekao je Milan za naš portal, te dodao: 

- Saša Popović je za sada zadovoljan mojim radom, a pored toga i cela produkcija. Ne bih voleo da komentarišem njegovo zdravlje. Sale je legenda, ne postoji momenat na snimanju da ne mislimo na njega i da ga ne pomenemo. Zahvaljujući njemu, "Zvezde Granda" traju već 20 godina, sa projektom je ušao u krv i DNK celog Balkana. Željno ga iščekujemo i ne možemo da dočekamo da nam se vrati.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milan Mitrović progovorio o stanju Saše Popovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading