SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ HITNO ZAVRŠILA KOD LEKARA! Adriana Kadar napipala promenu na dojci, na pregledu joj tada saopštili OVO!

Autor:

Zabava

03.10.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trudnoći je osetila nešto čudno.

SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ HITNO ZAVRŠILA KOD LEKARA! Adriana Kadar napipala promenu na dojci, na pregledu joj tada saopštili OVO!

Foto: Instagram.com

Adriana Kadar

Adriana Kadar, supruga Save Džehverovića, nedavno je putem svog Instagram naloga uputila važan apel ženama da redovno idu na ginekološke preglede, ističući koliko je važno održavati zdravlje dojki. Ona je podelila svoje iskustvo tokom trudnoće kada je primetila promene na dojci i istakla važnost redovnog samopregleda. Ohrabrila je svoje pratioce da ne zanemaruju ovu rutinsku proveru, ističući da je to investicija od samo 15-20 minuta koja može značiti mnogo za njihovo zdravlje.

Republika

Foto: Instagram.com

Adriana Kadar i Sava Džehverović

 

- S vremena na vreme odradim sebi pregled dojki i prošle godine kada sam bila trudna, osetila sam nešto čudno i odmah otišla na pregled. Hvala Bogu sve je bilo u redu. Rečeno mi je da čim prestanem da dojim dođem ponovo na pregled. To je nešto što ne smemo da zaboravimo. Nadam se da sam vas podstakla da već sutra zakažete svoj preventivni pregled dojki. To je samo 15-20 minuta, a može značiti mnogo - poručila je ona putem svog Instagram naloga.

Veza između Save Džehverovića i Adriane Kadar bila je predmet žestokih komentara javnosti, pre svega zbog značajne razlike u njihovim godinama. Kada su započeli vezu, ona je imala 14, a on 29 godina. Ipak, Savina majka Gordana Džehverović istakla je da je podržavala njihovu vezu, kao i da je od samog početka savetovala svog sina da otvoreno porazgovara sa Adrianinim roditeljima o svojim namerama. Ovo interesantno iskustvo izazvalo je dosta pažnje javnosti i pokrenulo raspravu o odnosima i podršci u vezi sa značajnom razlikom u godinama između partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading