SLAVKO ŠTIMAC BI SCENU SA JAGODINKOM SIMONOVIĆ SPALIO DA MOŽE: Glumac je ZBOG OVOG propao u zemlju od sramote!

Autor:

Zabava

03.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od njega, Dragani Varagić je ova uloga ostala u lepom sećanju.

SLAVKO ŠTIMAC BI SCENU SA JAGODINKOM SIMONOVIĆ SPALIO DA MOŽE: Glumac je ZBOG OVOG propao u zemlju od sramote!

Foto: youtube.com/

Jedna od najupečatljivijih scena u domaćoj kinematografiji definitivno je ona iz filma "Varljivo leto '68" u kojoj Slavko Štimac, tumačeći lik Petra, hvata za grudi lepu pekarku Jagodinku Simonović i "mesi" njene bujne grudi.

Iako je ova scena ostala urezana u sećanju publike, malo ko zna da se glumac Slavko Štimac veoma stideo te scene.


Iako je Slavko Štimac stekao veliku popularnost upravo zahvaljujući ulogama u kojima je morao da prikaže i intimnije scene, on sam otkriva da mu ljubavne scene uopšte ne prijaju.

- Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama - iskreno je priznao glumac za Mondo.

Republika

Foto: youtube printscreen

Slavko Štimac baš i nije ponosan na scenu u kojoj "mesi"

Slavko Štimac ističe da ga je bilo sramota da sebe kasnije gleda u toj sceni, ali da je to deo glumačkog posla na koji se navikao kroz vreme.

- Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima - dodao je glumac kroz smeh.


Ovaj iskreni osvrt glumca na jednu od najpoznatijih scena u srpskoj kinematografiji i čuvenu repliku "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi" definitivno baca novo svetlo na čitavu situaciju.

Slavko Štimac je još jednom pokazao svoju autentičnost i iskrenost, osvojivši simpatije javnosti i van glumačkog platna.

Njegova partnerka, koja je tumačila lik čuvene Jagodinke verno je dočarala tada mlada glumica Dragana Varagić koja se na vrhuncu karijere odselila se u Kanadu. Pre par godina vratila se u Srbiju i danas se uglavnom bavi pedagoškim radom.

Za razliku od Štimca, koji se i dan danas stidi pomenute scene, njoj je, kako kaže, ostala u lepom sećanju.

- Igrala bih je ponovo. Ona je bila nešto komično u mom repertoaru nakon tragedija i likova koja sam igrala u Narodnom pozorištu. Izgledala bi isto da se snima danas jer je drugačije ne bih odigrala - rekla je jednom prilikom glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading