PROCURIO PRIVATNI SNIMAK TANJE SAVIĆ: Pevačicu nikada ne biste prepoznali u ovom izdanju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen talenat za muziku bio je evidentan od najranijeg detinjstva!

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK TANJE SAVIĆ: Pevačicu nikada ne biste prepoznali u ovom izdanju! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Tanja Savić, danas poznata pevačica, koja je svojom energijom i talentom osvojila srca publike širom regiona, započela je svoj muzički put kao devojčica koja je držala mikrofon na svadbi svog brata. Njen talenat za muziku bio je evidentan od najranijeg detinjstva, a upravo taj video iz prošlosti pokazuje koliko je muzika bila prisutna u njenom životu još od malih nogu.

Počeci pevačke karijere

Sa svega devet godina, Tanja je pokazala hrabrost i talenat nastupajući pred publikom na svadbi, pevajući pesmu "Dve sudbine" od svoje koleginice Dragane Mirković. Od tog trenutka, muzika je postala neodvojivi deo njenog života, a njeni roditelji su prepoznali njen talenat i podržali je u ostvarivanju muzičkih snova.

 

Učešće u "Zvezdama Granda"

Tanjin uzlet ka muzičkoj karijeri kulminirao je učešćem u poznatom muzičkom takmičenju 2004. godine, gde je među velikom konkurencijom uspela da se plasira među finaliste. Iako je tada osvojila treće mesto, to je bio tek početak njene uspešne karijere koja će obeležiti naredne decenije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Savić u Zvezdama Granda

Životne promene i povratak na scenu

Nakon perioda velike popularnosti, Tanja je napravila životni zaokret preselivši se u Australiju nakon udaje za Duška Jovančevića. Iz te veze su proizašla dva sina, Marko i Đorđe. Iako su se Tanja i Duško rastali pre četiri godine, danas je pevačica srećna u skladnoj vezi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, dok je njena muzička karijera dosegnula nove visine.

Tanjin životni put od devojčice koja je zabavljala goste na svadbi do uspešne i voljene pevačice predstavlja inspiraciju i primer odlučnosti u ostvarivanju svojih snova.  Njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju njen veliki koncert u beogradskoj Areni, gde će imati priliku da uživo čuju sve one pesme koje su obeležile Tanjinu izuzetnu karijeru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading