"ZLATNO SRCE NAŠEG MILANA"! Poznati glumac PONUDIO SVOJ KREVET ljudima pogođenim poplavama - OVO JE HUMANOST NA DELU!

Autor:

Zabava

04.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest glumca je primer humanosti i solidarnosti, a takav altruizam je nešto što bi trebalo da inspiriše i motiviše ljude širom sveta da pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije

"ZLATNO SRCE NAŠEG MILANA"! Poznati glumac PONUDIO SVOJ KREVET ljudima pogođenim poplavama - OVO JE HUMANOST NA DELU!

Foto: YouTube/Klix.ba/Printscreen, pixabay.com, shutterstock

Glumac Milan Pavlović, domaćoj publici poznat i po seriji "Lud, zbunjen, normalan",  pokazao je veliko srce i humanost nudeći smeštaj ljudima koji su ostali bez domova u poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Na svom Fejsbuk profilu, Pavlović je napisao:

- Ako nekom treba smeštaj iz Jablanice ili okoline, ima kod mene mesta za dvoje… naravno, bez bilo kakve naknade… nemojte da vas je stid… javite se u inboks - napisao je glumac, a ovaj gest je naišao na veliku pažnju javnosti i pokazao da solidarnost i pomoć među ljudima nisu izgubljeni u današnjem svetu.

"Bravo prijatelju", "Zlatno srce ima naš Milan, hvala", "Kakvo si ti srce i kralj". samo su neki od komentara upućenih glumcu.

Foto: youtube.com/ Oslobođenje

Milan Pavlović

Poplave pogodile više gradova u Bosni i Hercegovini

Nedavne obilne padavine dovele su do poplava u više gradova Bosne i Hercegovine, a najteža situacija je u Jablanici, dok su ugroženi i stanovnici Fojnice, Kreševa, Kiseljaka i Konjica. Prema poslednjim informacijama, najmanje 15 osoba je smrtno stradalo usled poplava, što ukazuje na ozbiljnost situacije.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Saša Matić

Reakcija javnih ličnosti na poplave

Tim povodom, brojne poznate ličnosti su se oglasile, a neki su čak odlučili da otkažu svoje planirane nastupe kao znak solidarnosti sa ugroženim stanovništvom. Među njima je i pevač Saša Matić, čiji je koncert otkazan zbog trenutne situacije u Bosni i Hercegovini, a sledile su ga Breskvica, Katarina Grujić i Bejbi Lazanja. Ovo je još jedan primer kako javne ličnosti mogu da iskoriste svoj uticaj kako bi skrenule pažnju javnosti na hitne situacije i doprinele pomoći ugroženima.

Potrebna pomoć i podrška

Poplave u Bosni i Hercegovini su još jedan podsetnik koliko je važno da se ljudi udruže i pruže podršku u teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading