OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ GRCA U SUZAMA! Pevačica zbog njega hitno prekinula koncert, pa mu pojurila u zagrljaj! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.10.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno emotivan trenutak na koncertu Aleksandre Prijović.

OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ GRCA U SUZAMA! Pevačica zbog njega hitno prekinula koncert, pa mu pojurila u zagrljaj! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Aleksandra Prijović je u proteklih godinu dana održala veliki broj koncerata, a gotovo svaki je obeležio jedan poseban momenat. Među brojnim emotivnim trenucima jedan se posebno izdvojio, a isti je postao viralan na društvenim mrežama. Naime, Aleksandra je  prekinula koncert i obratila se publici.

Nakon što joj se otac pridružio, Aleksandra je zapevala pesmu "Devet života". Dok je izvodila numeru u očevom zagrljaju, on je sve vreme bio na ivici suza, a publika je ovaj emotivni momenat ispratila gromoglasnim aplauzom.

- Ja ću sada da dođem do tate i da mu otpevam jednu pesmu. Očekujem da budete najglasniji - rekla je Aleksandra i sela na binu.

 

 

Inače, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom su braku već godinama, a kruna njihove ljubavi je njihov sin Aleksandar. Ipak, pevačica sada kaže da je upravo sad možda došlo vreme da mališan dobije brata ili sestru i da se njihova porodica proširi.

"Da se pita naš sin, odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, verovatno je i vreme," izjavila je Aleksandra nedavno za medije.

Aleksandra Prijović je otkrila da je vreme za proširenje porodice, a obožavaoci sa nestrpljenjem očekuju vesti o tome. Nakon završetka turneje, Aleksandra Prijović planira da se povuče iz javnosti na neko vreme kako bi se posvetila odmoru, porodici, prijateljima, ali i stvaranju novih pesama. Takođe, istakla je da je sledeća godina idealna za planiranje svega što dolazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading